Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 31/07/2012 12:46
Nawet pomijajac sprawy pozaboiskowe. Jakie Petasz ma predyspozycje do gry w ekstraklasie ? Jedyne co mu wychodzilo to strzaly z daleka i przerzuty pilki. Z czasem przestal nawet strzelac . Poza tym zero techniki, zero szybkosci, goraca glowa. Nie bez powodu nie ma jeszcze klubu.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 31/07/2012 14:17
Może i Petasz charakter ma. Ale co z tego? Jeżeli kopacz z niego obecnie marny. Nie dośc że w Płocku na niego wyklinali, to teraz w Dolcanie nawet go nie chcieli. Jestem w stanie zrozumiec że w klubie nie ma pieniedzy na transfery gotówkowe, ale w poszukiwaniu lewego obrońcy "tonący( czyt. Smolny) niech brzytwy się nie chwyta". Inna sprawa rozrywkowy tryb życia tego kopacza. Ja rozumiem, każdy jest człowiekiem i im też się należy, ale on to akurat nadużywał tego przywileju. A może Smolny właśnie go w tym celu ściaga aby podreperował mu "knajparski" interes Lepiej stawiac na jakiegoś młodziana niż nowu ogladac Petasza w Pogoni
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Nie wiem jak u nas wyglada to poszukawanie lewego Obroncy. chyba same puszczanie informacji ze ta pozycja jest poszukiwana i czekanie na telefony od menedzerow ktorzy chca nam wkrecic jakies odpady.
Nie wiem jak u nas wyglada to poszukawanie lewego Obroncy. chyba same puszczanie informacji ze ta pozycja jest poszukiwana i czekanie na telefony od menedzerow ktorzy chca nam wkrecic jakies odpady.
patrząc po ilości informacji to poszukiwania odbywaja się za pomoca DJ jachno z przekretu sportowego, kolega dyrektora jak widac
Omar Jarun podpisał kontrakt z belgijskim Royal Charleroi SC. Umowa z beniaminkiem belgijskiej ekstraklasy będzie obowiązywała przez dwa sezony z opcją przedłużenia o rok.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 31/07/2012 19:30
A były zawodnik Pogoni Szczecin Maciej Ropiejko strzela bramkę w spotkaniu Pucharu Polski ze Stomilem Olsztyn i Bogdanka gra dalej bo ogrywa olsztynian 3-2
.....................................................................................................................................................................................................
A co do lewego obrońcy to może by tak sprawdzić tego Damiana Ałdasia bo zainteresowane nim wyrażały 2 kluby Ekstraklasy GKS Bełchatów i Polonia Warszawa. Z tym że testy w Bełchatowie już skończył i nie podpisali z nim kontraktu teraz przebywa na zgrupowaniu Polonii Warszawa bo ma być alternatywą dla Tomasza Brzyskiego. Jakby go warszawiacy nie zakontraktowali to można by go sprawdzić w spotkaniu sparingowym z GKS-em Bełchatów. Na korzyść tego chłopaka przemawia to że jest młody bo to 1991 rocznik + to że może on grać i na lewej obronie i pomocy.
.......................................................................................................................................................................................................
A Yoki Kumada na testach w Pogoni Siedlce
Ostatnio edytowany przez: zach-pom, 31 lipca 2012, 20:48 [1 raz(y)]
Bez 2-3 transferów to będzie masakra w lidze. Prezesi mówią że nie ma pieniędzy że nie będą ciągle dokładać do interesu ale z takim składem a szczególnie obroną i atakiem to będzie trzeba się chyba modlić o ligowy byt.
Reasumując priorytetem jest pozyskanie dobrego stopera , lewego obrońcy i strzelającego bramki napastnika.
Amen
Kurwa ale to wie już cała Polska tylko nie menago
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 02/08/2012 11:08
o Kikucie też coś wspominano, przeszedł badania i uzgodnił kontrakt z Ruchem. oraz PS informuje, że blisko przejścia na Konwiktorską są Ugochukwu Ukah i Dimitrije Injac. - W przypadku Ukaha w poniedziałek jesteśmy umówieni na podpisanie kontraktu. W sprawie Injaca trwają negocjacje - powiedział menedżer zawodników Filip Wiśniewski.
Ostatnio edytowany przez: KAM, 2 sierpnia 2012, 11:13 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.