"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
nie sądzę żeby ten nygus był tańszy w utrzymaniu niż jakiś perspektywiczny chłopak z niższych lig
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Gdy grał w Poloni Warszawa wyglądał na pozytywnego kopacza , niestety poprzedni sezon w ŁKS już nie był dla Niego udany. Podpasował się do reszty drużyny.
Czy On czasami tam kiedyś, nie ocierał się o reprezentację?
Gdy grał w Poloni Warszawa wyglądał na pozytywnego kopacza , niestety poprzedni sezon w ŁKS już nie był dla Niego udany. Podpasował się do reszty drużyny.
Przecież on z tego co pamiętam nawet całej rundy nie przegrał w Polonii...
Przecież on z tego co pamiętam nawet całej rundy nie przegrał w Polonii...
Masz rację rozegrał w Polonii parę spotkań. Może pamiętam go z Górnika. Nazwisko jakby nie było znane na ekstraklasowych boiskach.
Bonin:
2004/05 (w) Korona Kielce
2005/06 Korona Kielce 26 4
2006/07 Korona Kielce 30 4
2007/08 Korona Kielce 23 2
2008/09 Górnik Zabrze 28 1
2009/10 Górnik Zabrze
2010/11 Górnik Zabrze 23 3
2011/12 (j) Polonia Warszawa 12 0
2011/12 (w) Łódzki KS 12 1
2012/13 (j) Łódzki KS
liga polska 154 15
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 27/06/2012 14:56
Ja jebie! następny czarnuch w drużynie już 5 i kolejny gracz po 30sce! pytam sie na chuj nam oni? Był do wzięcia ZUBER to niech go wezmą jest Zwolinsski taki chlopak to pewnie niech gra w rezerwach jeszcze niech go sprzedadzą pajace... jedyny plus to taki, ze transfer za darmo, wiecej jest minusów, dośc że murzyn to jeszcze w takim wieku.. 70% drużyny to gracze po 30sce chyba.. wszystkie kluby z ekstraklasy biorą młodych graczy z I -II ligi i się pbeda na stopro sprawować, a my szukamy w 'dziadkach' perspektyw.. szkoda slow
Ja jebie! następny czarnuch w drużynie już 5 i kolejny gracz po 30sce! pytam sie na chuj nam oni? Był do wzięcia ZUBER to niech go wezmą jest Zwolinsski taki chlopak to pewnie niech gra w rezerwach jeszcze niech go sprzedadzą pajace... jedyny plus to taki, ze transfer za darmo, wiecej jest minusów, dośc że murzyn to jeszcze w takim wieku.. 70% drużyny to gracze po 30sce chyba.. wszystkie kluby z ekstraklasy biorą młodych graczy z I -II ligi i się pbeda na stopro sprawować, a my szukamy w 'dziadkach' perspektyw.. szkoda slow
Doliczając Kumade i Mosnikova mamy aktualnie 11 obcokrajowców.
Taka sama ilość jest zawodników którzy mają minimum 30 lat.
Co ciekawe można z nich jedenastkę sklecić "over 30": Fabiniak - Matuszczyk, Noll, Radler, Hricko - Kolendowicz, Ława, Edi, Budka - Sotirovic, Traore
Czy On czasami tam kiedyś, nie ocierał się o reprezentację?
Ocierał się, podobnie jak 95% zawodników polskiej ligi. Gość jest słaby, dwa razy kopnął prosto piłkę i zawołał od Polonii ponad 50 tysiaków za miesiąc. Na chuj nam kolejny najemnik...
Ostatnio edytowany przez: eJay, 27 czerwca 2012, 15:28 [1 raz(y)]
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Doliczając Kumade i Mosnikova mamy aktualnie 11 obcokrajowców.
Taka sama ilość jest zawodników którzy mają minimum 30 lat.
Co ciekawe można z nich jedenastkę sklecić "over 30": Fabiniak - Matuszczyk, Noll, Radler, Hricko - Kolendowicz, Ława, Edi, Budka - Sotirovic, Traore
To teraz dla Prezesa nie będziemy drugą Barceloną tylko drugim AC Milan sprzed paru lat
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.