Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Można zaprosić na testy tego piłkarza:
Tadeusz Socha ze śląska. Młody chłopak z potencjałem, który nie dostał poważnej szansy. Reprezentant u-21 Prawy obrońca. Kontrakt mu się kończy z końcem czerwca. Ma cos do udowodnenia w ekstraklasie.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 28/05/2012 19:06
Niech sprowadza Daniela Mąke z Poloni Bytom i A.Błada z Zawiszy powinno byc latwo bo te druzyny dalej w i lidze a chlopacy naprawde utaletowani.Gdzies jeszcze czytalem ze Taras ze Slaska ma sprowadzic S.Dudka i kogos jeszcze ale wylecialo mi z glowy
Niech sprowadza Daniela Mąke z Poloni Bytom i A.Błada z Zawiszy powinno byc latwo bo te druzyny dalej w i lidze a chlopacy naprawde utaletowani.Gdzies jeszcze czytalem ze Taras ze Slaska ma sprowadzic S.Dudka i kogos jeszcze ale wylecialo mi z glowy
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Janota jest do wzięcia, podobno już się dogadał z jakimś polskim klubem, ale póki nie ma podpisanego kontraktu można spróbować przekonać go do gry dla Pogoni... w końcu jak sam menago mówił nie długo będziemy walczyć o mistrza polski.
Drogba odchodzi z Chelsea - można go przekonać, w końcu niedługo gramy o mistrza...
A tak poważnie...Do kiedy kontrakt ma Adrian Błąd w Zetce? Młody zdolny...Może by się przydał.
a do odstrzału cała obrona prócz Frączka i Hricko (na lewej stronie gra dużo lepiej niż na prawej)
Budkę można zostawić i dać mu szansę. Sotirovic zostanie, ale tam przydałby się razem z nim ktoś pokroju własnie albo Chałasa albo Nwaogu.
Zobaczymy jakie ruchy transferowe obierze Tarasiewicz - ja bym brał chłopaków z 1 ligi bo dla nich taki awans piłkarski tylko odbije się pozytywnie na grze.
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Edgara Caniego z Polonii spróbować wyciągnąć, chodź wątpliwe by się zgodził u nas zagrać.
Ta może odrazu Dwaliszwilego po pierwsze oni sobie życzą kasę że tak powiem europejską bo na taką mogli liczyć w Polonii Warszawa a po drugie to podobno Bruno i Cani tworzyli złą atmosferę w klubie dlatego boss ich wypieprzył pierwszych.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 28/05/2012 22:21
Czytałem artykuł o przyjściu Gancarczyka i Dudka. Mogą być. Musimy nastawić się na to, że Tarasiewicz bedzie sprowadzaj ludzi, z którymi już pracował. Nie wiem czy to dobry wybór ale trener wie najlepiej. Nie wiem jak wy panowie ale ja chce NWAOGU ! Człowiek na ekstraklase a widać po Vuku i Donaldzie, że potrzebujemy napastnika. Oby Charles przeszedł !
Czytałem artykuł o przyjściu Gancarczyka i Dudka. Mogą być. Musimy nastawić się na to, że Tarasiewicz bedzie sprowadzaj ludzi, z którymi już pracował. Nie wiem czy to dobry wybór ale trener wie najlepiej. Nie wiem jak wy panowie ale ja chce NWAOGU ! Człowiek na ekstraklase a widać po Vuku i Donaldzie, że potrzebujemy napastnika. Oby Charles przeszedł !
. Nie wiem jak wy panowie ale ja chce NWAOGU ! Człowiek na ekstraklase a widać po Vuku i Donaldzie, że potrzebujemy napastnika. Oby Charles przeszedł !
Zawodnik , ktory przez rok zagral 800 minut i strzelil 2 bramki . Przyjdzie, strzeli focha i na tym sie skonczy. Chlop wyjechal do Cotbus i jeszcze przed liga chcieli go nam wypozyczyc .
Przyjdzie, strzeli focha i na tym sie skonczy. Chlop wyjechal do Cotbus i jeszcze przed liga chcieli go nam wypozyczyc .
Bo się zorientowali, że ma przebite blachy?
Ja jakoś nie jestem zwolennikiem czarnych napastników z Afryki. Przecież to są najbardziej fochogenni, chimeryczni i podatni na wahania formy gracze jakich można sobie wyobrazić. Przynajmniej większość z tych, którzy się przewijają przez naszą ligę.
Niech sprowadza Daniela Mąke z Poloni Bytom i A.Błada z Zawiszy powinno byc latwo bo te druzyny dalej w i lidze a chlopacy naprawde utaletowani.
Błąd jest zawodnikiem Zagłębia Lubin. Po dobrym sezonie w Zawiszy, całkiem prawdopodobne, że dostanie poważną szansę w Zagłębiu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.