Jak ktoś może być skreślony, jak go nawet "nie wpisali na listę" Idźta w pizdu z takimi transferami. Biorą jakiegoś pyrkowego Golla, a nasz, któremu na dobrą sprawę nie dali szansy dalej będzie mógł kopać sobie w rezerwach...
.U nas na prawej jest Frączczak i Wólkiewicz,pewnie przy transferze Budki Wólkiewicz już skreślony byłby.
Jak ktoś może być skreślony, jak go nawet "nie wpisali na listę" Idźta w pizdu z takimi transferami. Biorą jakiegoś pyrkowego Golla, a nasz, któremu na dobrą sprawę nie dali szansy dalej będzie mógł kopać sobie w rezerwach...
Golla niby talent, po sezonie się oceni. A tymczasem nie dajemy na szanse gry kolejnemu młodemu. Mowa o Wólkiewiczu
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 11/12 - 27/12/2011 23:35
Jezeli potwierdzi sie info o Budce to Wolkiewicza juz w Pogoni niestety nie ma (mam na mysli kadre 1 zespolu). Bedzie Budka, Fraczczak, Lewandowkski , ewentualnie Rogalski i dopiero Wolkiewicz.
Wolkiewicz odejdzie teraz, Fraczczak pewnie po sezonie bo skonczy sie kontrakt (a na brak ofert nie bedzie narzekal) , Rogalskiemu tez chyba sie konczy .
...Wolkiewicz odejdzie teraz, Fraczczak pewnie po sezonie bo skonczy sie kontrakt (a na brak ofert nie bedzie narzekal)
Aż tak wysoko cenisz sobie Frączczaka? Umiejętności piłkarskie to on ma na 3 lige. Na zapleczu ekstraklasy już sie chłopak dławi. Uwierz mi, że po odejściu z Pogoni nie będzie on przebierał w ofertach z "topowych" drużyn. Jeśli mowa o Wółkiewiczu, niech mniej ćwiczy autografy śmigać i więcej na treningach zasuwać to Sasal zobaczy w nim potencjał
...Wolkiewicz odejdzie teraz, Fraczczak pewnie po sezonie bo skonczy sie kontrakt (a na brak ofert nie bedzie narzekal)
Aż tak wysoko cenisz sobie Frączczaka? Umiejętności piłkarskie to on ma na 3 lige. Na zapleczu ekstraklasy już sie chłopak dławi. Uwierz mi, że po odejściu z Pogoni nie będzie on przebierał w ofertach z "topowych" drużyn.)
A czy jakikolwiek nasz pilkarz ma szanse na odejscie do topowej druzyny ? Wiem o co najmniej jednym zespole z ekstraklasy i o jednym z czolowki 1 ligi , ktore tylko czekaja az bedzie wolnym zawodnikiem. Zeszla runda pokazala , ze jakies tam umiejetnosci posiada .
Aż tak wysoko cenisz sobie Frączczaka? Umiejętności piłkarskie to on ma na 3 lige. Na zapleczu ekstraklasy już sie chłopak dławi. Uwierz mi, że po odejściu z Pogoni nie będzie on przebierał w ofertach z "topowych" drużyn. Jeśli mowa o Wółkiewiczu, niech mniej ćwiczy autografy śmigać i więcej na treningach zasuwać to Sasal zobaczy w nim potencjał
To chyba inne spotkanie oglądamy skąd Ci się wzieło, że Frączczak ma umiejetności na 3 lige? Dla mnie to aktualnie najlepiej zapowiadający się piłkarz w Pogoni do tego widać, że chłop ma charakter i zapierdala po boisku.
Kuba: Kolejny skrzydłowy? Po co? Kolendowicz, Frączczak, Wólkiewicz, Lewandowski...
Pogoń SportNet (www.pogon.v.pl): Jeden z zawodników wymieionych przez Kube jest na wylocie z Pogoni.
To chyba inne spotkanie oglądamy skąd Ci się wzieło, że Frączczak ma umiejetności na 3 lige? Dla mnie to aktualnie najlepiej zapowiadający się piłkarz w Pogoni do tego widać, że chłop ma charakter i zapierdala po boisku.
Również jestem zdania, że Frączczak nie jest jakimś przypadkowym zawodnikiem, jest całkiem niezły a z czasem może być jeszcze lepszy.
Zaczęło się 28 sierpnia 1993 i tak jest do dzisiaj!
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 11/12 - 28/12/2011 17:53
Niestety, prawdopodobnie to Wólek odejdzie aczkolwiek nie zdziwiłbym się gdyby to był Rogalski. Dziwna polityka transferowa. Mamy dwóch naprawdę ciekawych zawodników - Frączczaka, który zapierdala, oraz Wólka, któremu nie dane było powąchać murawy. W obwodzie był jeszcze młody Lewandowski, a tu sprowadza się 31-latka i to jeszcze Widzewiaka.
Na początku grudnia pojawiały się info o Szałachowskim i Cieślińskim. Co się dzieje? Czy zostaną według was w Pogoni?
Zadzwoń do nich i się zapytaj. Męczysz temat tych dwóch typów, a informacji brak.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 11/12 - 28/12/2011 18:49
Ale Budka jest doświadczony. Żaden z wymienionych pomocników nie ma takeigo ciągu na bramkę jak on. Wólkiewicz jest młody, ale dostawał szanse w niektórych meczach i wystąpił słabo. Fraczczak jest dobry, jest to zawodnik na extraklase ale nawet w Orange Sport mówili że on ma mecze dobre i słabe. Więc średnio. Lewandowski jest młody, ale Ekstraklasa (jeśli awansujemy) to za wysokie progi.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.