Już nie przesadzajmy z tą kasą z C+,dodatkowo będzie na utrzymaniu drużyna ME a koszty będą niewiele mniejsze niż pierwszej drużyny.Bez konkretnych pieniędzy i umiejętnego zarządzania klubem ( akurat tutaj chyba każdy widzi jak jest ) będzie bliżej nam do drużyn z dolnej części tabeli niż górnej.Jeśli chodzi o stadion warunkowo dostaniemy licencje ale jak długo,można prowizorkę odwalać kilka lat,ale aktualnego stanu trybun,wyjść ewakuacyjnych czy zadaszenia nie da od tak zmienić,do tego miasto ma dupie tą sytuację a to nie ułatwia.Po awansie bylibyśmy chyba jedynym miastem,które ma totalnie wyłożone na nowy obiekt.Serce chciałoby,ale rozum mówi,że o awansie raczej nie ma co marzyć,no ale już różne rzeczy widzieliśmy.
PS.Ława coś tam mówił jeszcze o podbijaniu Europy,albo mi się tylko coś wydawało...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 17/06/2011 18:13
po co przedłużać z Ławą kontrakt aż o 4 lata?? Niech ogarną Hrymowicza bo byłaby to spora strata gdyby odszedł. Odnośnie finansowych aspektów awansu oczywiste jest, że w OE pieniądze są większe więc gadanie, że gastro nie chcą awansować bo nie mają kasy jest moim zdaniem bez sensu.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Charles Nwaogu chce odejść z Floty może by tak do Szczecina
cos w czoraj w radiu mowili ze jednak kierunek zachod
Taa będzie grał na Santiago Bernabeu z 10 na plecach, sam Żose Murinio powiedział Perezowi że chce tego grajka.
nie przesadzaj , najpewniej bedzie 2 bundesliga
Najlepszy strzelec pierwszoligowych rozgrywek Charles Nwaogu może odejść z Floty Świnoujście. 21-letnim napastnikiem zainteresowały się zagraniczne kluby. Jak donosi "Fakt" najbliżej jest mu obecnie do występującego w 2. Bundeslidze Enerige Cottbus, z którym jest już po rozmowach.
32-letni pomocnik Pogoni Szczecin Bartosz Ława przedłużył swój kontrakt z Dumą Pomorza do 30 czerwca 2015 roku. Tym samy związał się z Portową jedenastka na kolejne 4 lata.
Myślałem, że to jego ostatni sezon...
Masz podobne mysli do moich .. szkoda, że złudne
Jak można ponad 30 latkowi dawać kontrakt na więcej niż 2 lata... a 4 lato dla 32 latkowi to juz dla mnie ABSTRAKCJA............. juz pomine fakt że to Ława ale mówię o ponad 30 latkach ogólnie
Ostatnio edytowany przez: AntyC, 18 czerwca 2011, 00:01 [1 raz(y)]
32-letni pomocnik Pogoni Szczecin Bartosz Ława przedłużył swój kontrakt z Dumą Pomorza do 30 czerwca 2015 roku. Tym samy związał się z Portową jedenastka na kolejne 4 lata.
Myślałem, że to jego ostatni sezon...
Masz podobne mysli do moich .. szkoda, że złudne
Jak można ponad 30 latkowi dawać kontrakt na więcej niż 2 lata... a 4 lato dla 32 latkowi to juz dla mnie ABSTRAKCJA
szczególnie biorąc pod uwagę fakt, że wielkiej rewelacji to on nie grał w tym sezonie
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Ja nie wiem że Was to wszystkich dziwi. Ręka rękę myje, tak jest w tym klubie. Kolega koledze pomoże a ten mu się kiedyś odwdzięczy. I naprawdę NIE ZDZIWIĘ się jak nie przedłużą Hrymowiczowi umowy...
tak, i zostałby jeden stoper w drużynie, już teraz jest potrzebnych 2(w razie kartek bądz kontuzji podstawowych) więc raczej kontrakt na dniach podpisza.
" Dobrze, że kibice Pogoni w 2002 roku, widząc, co dzieje się wokół ich ukochanej ekipy, utworzyli swoją drużynę - Pogoń Szczecin Nową. Przezorny zawsze ubezpieczony. Gdyby nie oni, dzisiaj prawdziwy futbol w tym mieście ludzie widzieliby tylko na archiwalnych zdjęciach…"/ AMF
Urodzony 19 listopada 1984 roku środkowy obrońca dysponuje bardzo dobrymi warunkami fizycznymi (188 cm wzrostu i 78 kg wagi). Jest wychowankiem Celulozy Kostrzyn, z której (jako junior) trafił do Amiki Wronki – tam rozpoczął swoją karierę jako senior. Po fuzji z Lechem Poznań przez kilka sezonów reprezentował barwy „kolejorza”, z którego latem 2009 roku trafił do ligi szkockiej. Po wygaśnięciu kontraktu z Hearts of Midlothian Edynburg postanowił wrócić do Polski. Wybrał Pogoń Szczecin, z którą podpisał umowę do 30 czerwca 2012 roku (z możliwością jej przedłużenia).
Dawid Kucharski w polskiej Ekstraklasie rozegrał 98 spotkań. Ma za sobą także wiele występów w europejskich pucharach (m.in. przeciwko AS Nancy i Malaga CF).
Fajny nabytek Szkoda tylko, że poprzedni sezon ma w plecy przez Litewskiego właściciela despotę Romanowa.
Mimo wszystko liczę, że Hrymowicz również u nas zostanie
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 19/06/2011 15:39
Według portalu soccerway.com ostatni mecz w barwach Heart zagrał 5 marca przeciwko Kilmarnock. Łącznie przez cały sezon 10/11 zagrał w 3 meczach za każdym razem wchodząc z ławki. Nie będę się wypowiadał na temat jego umiejętności bo kompletnie ich nie znam, ale...no wydaje mi się , że na poziom I ligi (a uważam że polska I liga jest wybitnie słaba) będzie spoko wzmocnieniem. Zobaczymy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.