Salenko tez był królem strzelców... jakoś sceptycznie do takich co mają 3x kopaczy podchodzę..wg mnie żadne wzmocnienie
"Zawodnik za swój najlepszy sezon uważa rok 2003" - chyba to świadczy o wszystkim, ale pożyjemy zobaczymy. W sumie mając takiego experta jak Sasal można się spodziewać conajmniej dziwnych nazwisk
Salenko to inna bajka. Koleś miał brzuch na poziomie nie jednego z gorących miłośników złocistego trunku. Bekdas ściągnął go w ciemno i dał mu trochę zarobić, a ludowi dał "igrzyska" . Hricko na pewno nie można do niego porównać bo 30 lat na karku to nie tak dużo poza tym ciągle jest w grze i oby w formie
Ostatnio edytowany przez: kijevo, 17 czerwca 2011, 10:41 [1 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 17/06/2011 10:44
Juz pisałem że my nie gramy o awans w tym sezonie więc spokojnie nasze golasy sprowadzą paru odżutków wiekowych po 30 i młodzieżowców po 22-23 lata którzy już kariery nie zrobią bo są za słabi/mało ambitni/bez talentu itp. Dostaną ich za darmo, wyrwą jakąś kasę z miasta i kolejny sezon przebujają się.
Zmniejszyli ceny biletów i myślą że ludzi sprowadzą na stadion, tacy niby kibice Pogoni, a nie wiedzą że w Szczecinie JEDYNIE WYNIK SPORTOWY ZAPEŁNI STADION.
Kolejny sezon, kolejny marazm juz chyba na dobre utkwiliśmy w 1 lidze. Chyba że się im znudzi jak ptakowi czy gondorowi i spuszczą nas do 4 ligi.
PS Ja gram regularnie z Barceloną w peesie, a nie raz w całej swojej karierze, panie prezesie może mógłbym na testy przyjechać ??
Juz pisałem że my nie gramy o awans w tym sezonie więc spokojnie nasze golasy sprowadzą paru odżutków wiekowych po 30 i młodzieżowców po 22-23 lata którzy już kariery nie zrobią bo są za słabi/mało ambitni/bez talentu itp. Dostaną ich za darmo, wyrwą jakąś kasę z miasta i kolejny sezon przebujają się.
Zmniejszyli ceny biletów i myślą że ludzi sprowadzą na stadion, tacy niby kibice Pogoni, a nie wiedzą że w Szczecinie JEDYNIE WYNIK SPORTOWY ZAPEŁNI STADION.
Kolejny sezon, kolejny marazm juz chyba na dobre utkwiliśmy w 1 lidze. Chyba że się im znudzi jak ptakowi czy gondorowi i spuszczą nas do 4 ligi.
PS Ja gram regularnie z Barceloną w peesie, a nie raz w całej swojej karierze, panie prezesie może mógłbym na testy przyjechać ??
No niestety taka prawda,zresztą trochę śmiesznie brzmi solidny obrońca(o tej Barcelonie już nie wspominam),bo mówimy o Polonii Bytom,która spadła z ligi,bardzo przeciętnie się prezentowała.Kogoś bym tam znalazł,kto jeszcze coś rokuje,ale na pewno nie jest to Hricko.
Peter to doswiadczony prawy obronca. Niestety ostatnio mial slabszy okres, nie angazowal sie za bardzo w akcje ofensywne i przytrafialy mu sie kiksy. Mozliwe ze to przez atmosfere jaka panowala wokol klubu. Mam nadzieje, ze sie chlopak obudzi w Pogoni i pokaze na co go stac.
Dziekujemy Peter!
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 17/06/2011 12:41
Kasa i stadion niestety nie maja ani tego ani tego. I cała reszta ich dziwnych posunięć jest z tym powiązana.
Waszka,a niby jak bez kasy opierając się na sponsorach co dają po 500 zł typu Netto mają awansować ? Krzystek ma ich w dupie.
Arka ma stadion kapitalny dorobek w 1 lidze już na starcie mają z 10 pkt przewagi nad nami.
Kasa i stadion niestety nie maja ani tego ani tego. I cała reszta ich dziwnych posunięć jest z tym powiązana.
Waszka,a niby jak bez kasy opierając się na sponsorach co dają po 500 zł typu Netto mają awansować ? Krzystek ma ich w dupie.
Arka ma stadion kapitalny dorobek w 1 lidze już na starcie mają z 10 pkt przewagi nad nami.
W ekstraklasie jest jeszcze hajs chociażby od Canal+
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 17/06/2011 14:23
Rozumiem że decyzja o zwolnieniu Płatka jest mocno kontrowersyjna, wbrew woli ogółu kibiców ale nie ogarniam już masowego sceptycyzmu odnośnie zaniechania awansu do ekstraklasy... Każdy wie że to w tej chwili najbardziej sie opłaca , nawet biedniejszym klubom a my w skali całego zaplecza ekstraklasy do takich mimo wszystko nie należymy. Ekstraklasa czyli stadion pełen kibiców będzie też bodźcem do bardziej zdecydowanych kroków w kierunku budowy stadionu.
Płatek wykonał dobrą robotę w Pogoni, szkoda że odszedł ale czas rozliczy prezesów z tej decyzji. Sasal nie jest złym szkoleniowcem, z Dolcanem czy tuż po objęciu Korony (+runda jesienna) odwalił dobrą robotę. Wiosna w Kielcach zawalona, ale tamtejsi kibice głównie narzekali na gwiazdorskie podejście co niektórych "wirtuozów". Zachowajmy spokój i obserwujmy okienko transferowe wraz ze sparingami.
pozdro
PS: Hricko to solidny zawodnik. Wiosne miał słabą ale kibice Polonii Bytom wspominają go raczej dość dobrze. Hricko pełnił u nich funkcje kapitana
A no tak że taka Odra Wodzisław kisiła się przez naście sezonów w ekstraklasie, bujając się tylko na kasie od Canal + i ewentualnie z wpływów z transferów. Raczej wpływów z biletów nie mieli ogromnych.
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 17/06/2011 15:24
Dobry ruch z pozyskaniem Hricko. Solidny kopacz, dobre warunki na bocznego obrońcę, walczak. Patrząc na grę Szałka na prawej stronie to jestem przekonany, że Hricko okaże się wzmocnieniem.
Z kolei jeśli podziękują Hrymowiczowi (co byłoby głupotą) zostajemy praktycznie bez środkowych obrońców...Konieczne byłoby pozyskanie co najmniej dwóch nowych na tą pozycję. Czasu na wkomponowanie ich, zgranie jest bardzo mało - a na tej pozycji jest to niezbędne.
Peter to doswiadczony prawy obronca. Niestety ostatnio mial slabszy okres, nie angazowal sie za bardzo w akcje ofensywne i przytrafialy mu sie kiksy. Mozliwe ze to przez atmosfere jaka panowala wokol klubu. Mam nadzieje, ze sie chlopak obudzi w Pogoni i pokaze na co go stac.
Dziekujemy Peter!
Dobry ruch z pozyskaniem Hricko. Solidny kopacz, dobre warunki na bocznego obrońcę, walczak. Patrząc na grę Szałka na prawej stronie to jestem przekonany, że Hricko okaże się wzmocnieniem.
Z kolei jeśli podziękują Hrymowiczowi (co byłoby głupotą) zostajemy praktycznie bez środkowych obrońców...Konieczne byłoby pozyskanie co najmniej dwóch nowych na tą pozycję. Czasu na wkomponowanie ich, zgranie jest bardzo mało - a na tej pozycji jest to niezbędne.
Hrymo ma pewnie propozycje z Ekstraklasy i w dupie ma grę tutaj. Trzeba było jeszcze dłużej czekać na nowy kontrakt z nim... pełna amatorka.
32-letni pomocnik Pogoni Szczecin Bartosz Ława przedłużył swój kontrakt z Dumą Pomorza do 30 czerwca 2015 roku. Tym samy związał się z Portową jedenastka na kolejne 4 lata.
Myślałem, że to jego ostatni sezon...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.