W weekend 15-17 kwietnia gramy my z Warta w Poznaniu oraz Legia z Lechem w Poznaniu. Dokładne daty chyba jeszcze nie podane.
Raczej wątpię, mecze Warta rozgrywa na Stadionie Miejskim, a w ten sam weekend dwa mecze podwyzszonego ryzyka na tym samym stadionie to nieprawdopodobne.
Nic nie mówić, trzymać kciuki... Policja sobie przygotowania przed Euro zrobi coś czuję, ale i tak będę !!
O ostatecznych terminach meczów piłkarskich nie decyduje PZPN. Tak ważne sprawy dyskutuje się w gabinecie szanownego pana komendanta i to tam zapada decyzja o przyzwoleniu lub przeniesieniu imprezki. Aby zapobiec masowym aktom rozboju, wandalizmu i morderstwom na tle kibicowskim fanów jednej z drużyn uszczęśliwia się wtedy meczem w środku tygodnia (w tym przypadku koniecznie ustala się wczesne godziny popołudniowe), ewentualnie wyznacza się inny w miarę niedogodny termin w kalendarzu. I tak najprawdopodobniej się to zakończy.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
W weekend 15-17 kwietnia gramy my z Warta w Poznaniu oraz Legia z Lechem w Poznaniu. Dokładne daty chyba jeszcze nie podane.
Raczej wątpię, mecze Warta rozgrywa na Stadionie Miejskim, a w ten sam weekend dwa mecze podwyzszonego ryzyka na tym samym stadionie to nieprawdopodobne.
Zejdźmy na ziemię...Lech-Legia na 99,99999999 będzie w piątek o 20 tak jak bywało to od kilku sezonów więc na co te gdybanie (no chyba,że Lech osiągnie coś w pucharach)..a my w sobotę, no ewentualnie niedzielę. Zapewne zagramy na Warcie bo jak mówi prezes Warty wstęp będzie za darmo (pominę gadżety zimowo grillowe ) więc chyba nie było by potrzeby montowania meczu na Lechu
W niedzielę wieczorem do Szczecina dotarł trzykrotny reprezentant Estonii, Eino Puri. Zawodnik przez kilka najbliższych dni testowany będzie pod kątem gry w pierwszym zespole Pogoni Szczecin.
Eino Puri na świat przyszedł 7 maja 1988 roku. Zawodnik, który mierzy 174 centymetry wzrostu najlepiej czuje się grając jako środkowy lub skrzydłowy pomocnik.
- W przeszłości grywałem nawet na prawej obronie więc gra tam nie sprawia mi problemu ale najlepiej czuję się w pomocy - mówi zawodnik, który w poniedziałek wyjedzie z Pogonią na obóz do Pogorzelicy. - Całe życie spędziłem w Estonii. Myślę, że przejście do Polski byłoby dobrym ruchem dla mnie.
Eino Puri ostatnie kilka lat spędził w czołowej drużynie Estonii - Levadii Tallinn.
2004 Tartu SK-10 - 18 występów, 11 goli
2005 Levadia Tallinn - 7 występów, 1 gol
2005 Levadia II Tallinn - 27 występów, 9 goli
2006 Levadia II Tallinn - 33 występy, 12 goli
2007 Levadia Tallinn - 2 występy, 0 goli
2007 Levadia II Tallinn - 11 występów, 1 gol
2007 Viljandi Tulevik (wypożyczenie) - 12 występów, 1 gol
2008 Levadia II Tallinn - 15 występów, 7 goli
2008 Levadia Tallinn - 16 występów, 1 gol
2009 Levadia Tallinn - 22 występy, 0 goli
2010 Levadia Tallinn - 22 występy, 3 gole
Co ciekawe, kilka dni temu do Korony Kielce z greckiej Larissy trafił jego brat bliźniak, Sander Puri.
Piłkarz wyjedzie w poniedziałek z Pogonią na obóz przygotowawczy do Pogorzelicy. Tam Portowcy rozegrają trzy mecze sparingowe. O przydatności piłkarza do pierwszego zespołu zadecyduje sztab szkoleniowy.
W niedzielę wieczorem do Szczecina dotarł trzykrotny reprezentant Estonii, Eino Puri. Zawodnik przez kilka najbliższych dni testowany będzie pod kątem gry w pierwszym zespole Pogoni Szczecin.
Eino Puri na świat przyszedł 7 maja 1988 roku. Zawodnik, który mierzy 174 centymetry wzrostu najlepiej czuje się grając jako środkowy lub skrzydłowy pomocnik.
- W przeszłości grywałem nawet na prawej obronie więc gra tam nie sprawia mi problemu ale najlepiej czuję się w pomocy - mówi zawodnik, który w poniedziałek wyjedzie z Pogonią na obóz do Pogorzelicy. - Całe życie spędziłem w Estonii. Myślę, że przejście do Polski byłoby dobrym ruchem dla mnie.
Eino Puri ostatnie kilka lat spędził w czołowej drużynie Estonii - Levadii Tallinn.
2004 Tartu SK-10 - 18 występów, 11 goli
2005 Levadia Tallinn - 7 występów, 1 gol
2005 Levadia II Tallinn - 27 występów, 9 goli
2006 Levadia II Tallinn - 33 występy, 12 goli
2007 Levadia Tallinn - 2 występy, 0 goli
2007 Levadia II Tallinn - 11 występów, 1 gol
2007 Viljandi Tulevik (wypożyczenie) - 12 występów, 1 gol
2008 Levadia II Tallinn - 15 występów, 7 goli
2008 Levadia Tallinn - 16 występów, 1 gol
2009 Levadia Tallinn - 22 występy, 0 goli
2010 Levadia Tallinn - 22 występy, 3 gole
Co ciekawe, kilka dni temu do Korony Kielce z greckiej Larissy trafił jego brat bliźniak, Sander Puri.
Piłkarz wyjedzie w poniedziałek z Pogonią na obóz przygotowawczy do Pogorzelicy. Tam Portowcy rozegrają trzy mecze sparingowe. O przydatności piłkarza do pierwszego zespołu zadecyduje sztab szkoleniowy.
W sumie wyglada ciekawie. Wszyscy dobrze wiemy [a Wisła to już w ogóle] ze Levadia t onie jest drużyna kelnerów ;p
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 31/01/2011 11:36
Co najlepsze, ten facet rzeczywiście grał w tej Levadii, czyli nie był jakimś cieciem. Bo wiecie, ostatnio w Polsce jest taka moda, że skupuje się piłkarzy, którzy byli w jakichś klubach. Dotyczy to zwłaszcza napastników, którzy "są szybcy, są silni" ale przez ostatnie 5 lat wyszli na boisko 20 razy i strzelili jednego gola.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 31/01/2011 11:36
Całkiem przyzwoity koleś i do tego reprezentant nie najgorszej Estonii, która wygrywa w Belgradzie z Serbią ostatnio Jak już brać obcokrajowców to zdecydowanie takich jak on, którzy mają już jakieś osiągnięcia.
Info dla Bulina: W FM-ie też niezły grałem parę sezonów Florą Tallin i koleś był wyróżniającym się grajkiem i reprezentantem kraju.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 31/01/2011 12:37
Tylko o ile sie nie myle to kadra nie jest z gumy. Mamy paru testowanych jeszcze plus ten to bedzie trzeba pozbyc sie kogos z aktualnych graczy. Zreszta mam nadzieje, ze ten Estonczyk jest brany pod uwage jako skrzydlowy bo do srodka pola to mamy juz troche graczy, chyba aż za duzo.
Mysiak juz od wiosny w Belchatowie ;] Ciekawe ile kasy wpadlo.
I dobrze zrobili, wiosna byłby myslami w Bełchatowie, a tutaj to po prostu by tylko grał... Troche kasy wpadło i dobrze mam nadzieje, ze to pojdzie na transfery... Maciej Mysiak w bazie transfermarket.de . Mysle , ze wiecej niz jest wyceniony to nie dali, ale i tak dobrze...
Ostatnio edytowany przez: pogoniarz96, 1 lutego 2011, 07:56 [1 raz(y)]
Mysiak juz od wiosny w Belchatowie ;] Ciekawe ile kasy wpadlo.
I dobrze zrobili, wiosna byłby myslami w Bełchatowie, a tutaj to po prostu by tylko grał... Troche kasy wpadło i dobrze mam nadzieje, ze to pojdzie na transfery... Maciej Ropiejko w bazie transfermarket.de . Mysle , ze wiecej niz jest wyceniony to nie dali, ale i tak dobrze...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.