Chodzą razem do buka Co do cytatu wyżej ! Wilki - wypraszamy sobie Jak zło to Wilki hehe.
Źle napisali, nie dostał opaski kapitańskiej tylko jako kapitan podczas meczu będzie grać w koszulce barcelony
Widze ze teraz bedzie przez pare dni lament ze Ława jest kapitanem;] zreszta pewnie nie dlugo. Po zakonczeniu sezonu raczej sie zmywa wiec i kapitanem bedzie kto inny.[/cytat]
No wiec własnie masz odpowiedź po co nam kapitan na jedną runde ? kapitan ma pokazywać przywiązanie do klubu (chyba Arki) tradycji ma mieć poparcie u kibiców musi być z nimi emocjonalnie związany a on raczej z nami nie jest... mysle ze duza czesc z nas za nim nie przepada a jego ostatnie wywiady.... kazdy wie ;] jak dla mnie tylko Radek ! mogl odejsc w przerwie a został teraz też powiedział że nigdzie sie nie rusza ma szacunek u kibiców i jako jeden z nielicznych jesli nie jedyny potrafi krzyknąć na tych opierdalaczy boiskowych jemu sie chce....
Tomasz Chałas, wbrew wcześniejszym informacjom mediów, nie zagra wiosną w barwach Pogoni Szczecin. Po serii badań wykonanych w trakcie okresu testowego w Szczecinie sztab szkoleniowy negatywnie ocenił przydatność zawodnika do zespołu. W związku z tym Zarząd Klubu odstąpił od podpisania umowy z zawodnikiem.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 26/01/2011 11:20
Lawa najwyrazniej zapomnial jak prawie 10 lat temu zostal na lodzie i kibice Pogoni zbierali kaske aby pomoc mu w leczeniu. No tak przewaznie z tymi pilkarzykami pozniej bywa. Zreszta byl takze Drumlak, Majdan... dlatego osobiscie uwazam:
1. Na miano prawdziwego Pogoniarza mozna pasowac pilkarza dopiero po zakonczeniu jego karjery.
2. Pogon to MY.
3. Nie powinno sie kupowac koszulek z nazwiskami pilkarzy.
To chyba takie 3 najwazniejsze mysli w sprawie tego Lawy i jemu podobnych.
3. Nie powinno sie kupowac koszulek z nazwiskami pilkarzy.
Tak jak sprawa z Majdanem, który z herbem Pogoni na sercu zakochał się w barwach Dyskopolo...
Z resztą co do koszulki z nazwiskiem, to mam jedną z nr 14 i teraz tylko przodem na ścianę się nadaje.
Ława pokazał swoje podejście do Pogoni, gdy na 60-lecie ubrał się w koszulkę "Putas lover", ciekawe tylko kto go wybrał na kapitana? Jak już kilka kolegów pisało, Janukiewicz lepiej nadawałby się na kapitana.
Tomasz Chałas, wbrew wcześniejszym informacjom mediów, nie zagra wiosną w barwach Pogoni Szczecin. Po serii badań wykonanych w trakcie okresu testowego w Szczecinie sztab szkoleniowy negatywnie ocenił przydatność zawodnika do zespołu. W związku z tym Zarząd Klubu odstąpił od podpisania umowy z zawodnikiem.
To po wzmocnieniu...
Ciekawe co z nim nie tak bylo...
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Lawa najwyrazniej zapomnial jak prawie 10 lat temu zostal na lodzie i kibice Pogoni zbierali kaske aby pomoc mu w leczeniu. No tak przewaznie z tymi pilkarzykami pozniej bywa. Zreszta byl takze Drumlak, Majdan... .
powinien/powinni sie odwdzieczyc pilkarzyki, np zrzuta na oprawy!
To po wzmocnieniu...
Pewnie miał takie same wyniki badań wydolnościowych co starszy o prawie 15 lat Moskalewicz Dobrze, że w końcu w klubie w sztabie szkoleniowym zatrudnia się fachowców (Jankowicz) a nie kolesiów (Adamczuk).
To po wzmocnieniu...
Może nie przeszedł testów wydolnościowych w Baila
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
( ... ) ostatnio podobno ma razem z Maćkiem Kaczorowskim stanąć na czele inicjatywy przywracającej Szczecinowi klub Soho! Takiego kapitana nam trzeba było!! ( ... )
Jesli taka inicjatywa ruszy to ja sie podpisuję pod nia obiema ręcami!!!
Według 90minut.pl Pogoń Szczecin interesuje się Kamilem Majkowskim z Młodej Ekstraklasy Legii Warszawa w rundzie jesiennej zagrał 9 meczy i strzelił 2 bramki w tym jedną z karnego.
No tak Kamila Majkowskiego dawno obserwowałem, bardzo dobrze grał w sezonie 2008/09 w Wiśle Płock, nawet w jednym meczu, w którym występował został wybrany najlepszym zawodnikiem. Artur Marciniak rozwiązał kontrakt z GKS-em Bełchatów. , mysle, ze przydałby się w Pogoni niezle gra marnował się w GKS Bełchatów w Młodej Ekstraklasie. A Chałasa to pewnie ukarali za tą wypowiedź, w której pewni mowił, ze juz ma podpisany kontrakt albo rzeczywiscie słabe miał wyniki testów. Taką obrone to moglibysmy miec: Radler, Hrymowicz, Marciniak, Tanżyna. Moze jeszcze ze Świątkiem z Górnika sprobuja...
Według 90minut.pl Pogoń Szczecin interesuje się Kamilem Majkowskim z Młodej Ekstraklasy Legii Warszawa w rundzie jesiennej zagrał 9 meczy i strzelił 2 bramki w tym jedną z karnego.
No tak Kamila Majkowskiego dawno obserwowałem, bardzo dobrze grał w sezonie 2008/09 w Wiśle Płock, nawet w jednym meczu, w którym występował został wybrany najlepszym zawodnikiem. Artur Marciniak rozwiązał kontrakt z GKS-em Bełchatów. , mysle, ze przydałby się w Pogoni niezle gra marnował się w GKS Bełchatów w Młodej Ekstraklasie. A Chałasa to pewnie ukarali za tą wypowiedź, w której pewni mowił, ze juz ma podpisany kontrakt albo rzeczywiscie słabe miał wyniki testów. Taką obrone to moglibysmy miec: Radler, Hrymowicz, Marciniak, Tanżyna. Moze jeszcze ze Świątkiem z Górnika sprobuja...
Marciniak jest na testach w Warcie, więc wątpię żeby tutaj przyszedł.
( ... ) ostatnio podobno ma razem z Maćkiem Kaczorowskim stanąć na czele inicjatywy przywracającej Szczecinowi klub Soho! Takiego kapitana nam trzeba było!! ( ... )
Jesli taka inicjatywa ruszy to ja sie podpisuję pod nia obiema ręcami!!!
Soho i wszystko jasne,najlepsze balety w mieście,a nie popierdułka jak Baila czy Heya.
Co do transferów dobrze,że wracamy do ściągania młodych,ambitnych graczy,którzy chcą się pokazać,wybić
Pani prezes warty, chyba jakoś inaczej niż tylko siankiem przekonuje tych wszystkich zawodników, prawie wszyscy którymi się interesujemy tam idą.
Taaak siankiem i podobno po kazdym wygranym meczu całej drużynie loda robi. Tak ogółem to Pogoń wygrała w sparingu z Dąbem Dębno 4:0, dwie bramki strzelił Robert Kolendowicz i dwie były zawodnik Iny Radosław Wiśniewski. Podobno dobrze grał Takafumi Akahoshi, a Dąb był tylko tłem, na którym błyszczała Pogoń. Jedyne co mnie zastanawia co sie dzieje z Radkiem Janukiewiczem i Andre Gwaze. Skład Pogoni: Pogoń Szczecin: (I połowa) Bartosz Fabiniak - Mateusz Szałek, Krzysztof Hrymowicz, Marcin Dymkowski, Piotr Petasz - Maksymilian Rogalski, Robert Mandrysz, Takafumi Akahoshi, Bartosz Ława, Robert Kolendowicz - Piotr Dziuba. (II połowa) Bartosz Fabiniak (65 Marcin Zomerski) - Łukasz Kosakiewicz, Błażej Radler, Maciej Świdzikowski, Przemysław Pietruszka - Adrian Chodorowski, Maciej Mysiak, Adam Frączczak, Łukasz Aleksandrowicz - Marcin Klatt, Radosław Wiśniewski.
Ktoś wie jak grał Radler?? i ten Maciej Świdzikowski??
moja pierwsza mysl co sie dzieje z Radkiem ? ktos moze cos wie ? bo 2 sparing i nie gra... ? Czyżby jednak najgorsze ?!
I juz sie wyjasniło dlaczego Radek nie gra, bo ma kontuzje Kontuzjowani w Pogoni. , a Chałas nie przyszedł, bo mu sie kontuzja odnowiła, a Gastro nie beda wydawali na jego pensje pieniedzy, jak bedzie tylko u lekarzy w gabinetach siedział, choc nie maja kasy podoba mi sie ich polityka transferowa licza kazda złotowke i uwazaja na to co kupuja.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.