A w czym sie sprzeda ? Dla niego Pogon byla/jest kolejnym etapem w karierze. On nie przyszedl do Pogoni z milosci do niej , tylko przyszedl bo zaoferowano najlepsze warunki.I z tych samych powodow moze odejsc. Zycie.
Jeśli tam pójdzie to dla mnie jest kolejnym sprzedawczykiem. Krzyż na drogę.
A w czym sie sprzeda ? Dla niego Pogon byla/jest kolejnym etapem w karierze. On nie przyszedl do Pogoni z milosci do niej , tylko przyszedl bo zaoferowano najlepsze warunki.I z tych samych powodow moze odejsc. Zycie.
Ale u mnie zyskał szacunek i wydawało mi się, że Pogoń stała się dla Niego czymś więcej. Chyba złudne nadzieje...Może iść - nie toruje mu drogi, ale nie do cracovii czy kuchenkorza.
Dokładnie tak.Ma rodzinę,musi ją za coś utrzymać.Profesorek pewnie dwa razy większą kasę by mu dał.Tak na prawdę to problem to my mamy z własnym podwórkiem,gdzie budowy drużyny na poziomie na razie nie widać.Jeszcze nie dawno kadra opierała się na chłopakach,którzy wychowali się na tutejszych śmieciach a teraz jak 2-3 by zagrało to sukces.
Ale u mnie zyskał szacunek i wydawało mi się, że Pogoń stała się dla Niego czymś więcej. Chyba złudne nadzieje...Może iść - nie toruje mu drogi, ale nie do cracovii czy kuchenkorza.
I co, jeżeli dostałby ofertę z Lecha, który walczy w pucharach miałby ją odrzucić bo zyskał u nas szacunek? Zapracował na szacunek i nie zmieni tego to, że chciałby rozwijać swoją karierę. A jaką drogę wybierze to już jego sprawa, ważne tylko by w stosunku do nas zachowywał się fair tak jak do tej pory.
I co, jeżeli dostałby ofertę z Lecha, który walczy w pucharach miałby ją odrzucić bo zyskał u nas szacunek? Zapracował na szacunek i nie zmieni tego to, że chciałby rozwijać swoją karierę. A jaką drogę wybierze to już jego sprawa, ważne tylko by w stosunku do nas zachowywał się fair tak jak do tej pory.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 22/12/2010 00:42
Nakarmiono Nas nadzieją na awans, a obecnie jakichkolwiek transferów brak. Do kwestii Janukiewicza nie oszukujmy się transfer do zespołu z Krakowa (tego w pasy) raczej nie będzie uznany za pozytywne zjawisko dla kibiców Pogoni. Janukiewicz ? chyba jak chce osiągnąć coś więcej musiałby odejść, bo obecnie jesteśmy w dupie i tak naprawdę chyba nikt nie wie co się dzieje. Przyszłość ? Czas pokaże jaka będzie. To nie my decydujemy o ruchach transferowych.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 22/12/2010 00:59
Ja się Janukiewiczowi w ogóle nie dziwię, że wyraża chęci odejścia. Ma za sobą bardzo udany okres w Pogoni, wie że może bronić na wyższym poziomie. U nas skazany byłby na co najmniej 1,5 roku w I lidze. Ma 26 lat, idealny moment aby kariera nabrała odpowiedniego tempa - a stać go na granie w najlepszych klubach w ekstraklasie.
Fakt, że z Cracovią może po jednej rundzie spaść - ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że oni zlecą...
Lepsze takie podejście niż zdecydowanej większości naszych grajków, dla których gra w Pogoni to kres marzeń. Efekty tego widzieliśmy na boisku.
No i nie da się ukryć, że $$$ na pewno też odgrywają spore znaczenie
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 22/12/2010 03:07
Ja mam nadzieje, że zostanie z nami, wie, że ma tu wielu ludzi za sobą, tu został doceniony i tu przez następne lata będzie miał wielki szacunek, czy warto to zamienić na grę w cracovi, która de facto jest na najbliższej drodze do spadku, czy walczyć w przyszłym sezonie z nami o ekstraklasę, wybór należy do Niego
Fakt, że z Cracovią może po jednej rundzie spaść - ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że oni zlecą...
Zlecą w pizdu, to nie sezon 2001/2002 kiedy można było kupić w pakiecie całą rundę, wystarczył jeden telefon. Dzisiaj wszystkie kluby się zbroją bo wiedzą, że gra idzie o sporą kasę. A Cracovia ma 9 punktów straty do bezpiecznego miejsca. Ich szanse są czysto matematyczne. Jeżeli Janukiewicz przejdzie do nich to naprawdę mocno się zdziwię, bo to nie jest żaden awans sportowy, a hajs może się szybko skończyć bo spadek do I ligi zapewne pociągnie za sobą zmiany w budżetach i kontraktach. Dlatego czekam na oficjalne info i nie wsłuchuje się w plotki.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Ja pierdole , gdyby to nie był szczyt jego ambicji (i umiejętności) to by wymiatał w tej lidze. A grał jak każdy kurwa inny, więc oświadczam TO JEST JEGO POZIOM.
dziwi sie ktoś? ja nie, tonie okręt wiec czas sie ulatniać. jeszcze raz gromkie ode mnie WYPIERDALAJ.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
"Szczyt ambicji" hahaha, bo się popłacze ze śmiechu.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 22/12/2010 18:23
nie no kurwa po co Janukiewicz miałby odchodzić do ekstraklasy jak mógłby zostać grać z ciotami bez ambicji i walczyć o utrzymanie w pierwszej lidze zamiast rozwijać karierę i umiejętności - bardzo logiczne rozumowanie.
Nawet jeżeli Cracovia spadnie to po rundzie gry w ekstraklasie będzie miał większe szanse na to, że ktoś go zauważy niż jak będzie musiał po 3 razy w meczu wyciągać piłkę z siatki w meczu z Niecieczą.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.