Wygląda na to, że jest szansa na pozyskanie przez szczecińską Pogoń pierwszego piłkarza młodego pokolenia spoza naszego regionu, który dobrze rokuje. Mowa o Mateuszu Zacharze, napastniku drugoligowego Rakowa Częstochowa.
Jak się okazuje 20-latkiem interesuje się również Górnika Zabrze. Aktualny lider strzelców II ligi z 10 trafieniami na koncie twierdzi jednak, że bliżej mu do Pogoni bo woli swój kolejny krok w piłkarskiej karierze zrobić na boiskach właśnie I ligi, a nie ekstraklasy. Zachara twierdzi również, że w Szczecinie zwyczajnie mu się podoba i chętnie grałby w barwach tutejszego klubu. Jeśli transfer napastnika ma dojść do skutku, włodarze Pogoni najprawdopodobniej będą musieli wyłożyć kwotę rzędu 150 tys. zł. Być może wraz z Zacharą do Szczecina trafi jeszcze jeden piłkarz z Częstochowy - obrońca Piotr Mastalerz, który na testach w klubie ze stolicy Pomorza Zachodniego już był. Na razie jednak o tym transferze niewiele wiadomo.
Widać, że Płatek monitorował tego zawodnika zajmując się wyszukiwaniem transferów dla Górnika Zabrze podczas pracy w tym klubie.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 10/12/2010 21:51
Ciekawy wywiad. Patrząc na zapowiedzi to mam nadzieję że spełni się zamierzenie trenera i zespół będzie walczył o każdy metr boiska. Przegrać można - to tylko sport - ale jeżeli zawodnicy będą walczyć do upadłego, to kibice wrócą na stadion.
Powiem że od strony piłkarskiej szkoda by było aby odszedł.Ale dla mnie szczerze "droga wolna". Ława jest wychowankiem Pogoni ale nigdy emocjonalnie z naszym klubem nie był związany.Wydaje mi się że to bardziej "arkowiec" niż "nasz" ,włażąc w cztery litery kibolom z Gdyni, że aż mu flagę zrobili "Nasz Arkowiec".W tym wywiadzie jakoś tak "lekko" mówi o odejściu ,jak by Pogoń była jakimś tam kolejnym klubikiem w jego karierze.Owszem możecie się nie zgadzać ale takie mam odczucia.
Czesć jak czapka, swoja droga Pogon nie ma szczęścia do wychowanków-same takie kurwa bezideowe zjeby - Majdan, Kaczorowski, Ława, jeszcze kilku można śmiało tu dopisać. Oni pierwsi by sprzedali ten klub. Chuj z nimi.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 11/12/2010 12:00
Bo wszystkich mających Pogoń w sercu się pozbywano z Naszego klubu jak choćby R. Sikorski który w debiucie z mistrzem Polski jebnął barmę
tym co trzeba nie daje się szansy i grają po 3-4 ligach w reichu a w klubie zostaja pizdy mające układy, sianko i tatusi ;/
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Jedno nie wyklucza drugiego. W Pogoni nie robił za 3 zł na godzine....
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Bramkarz Ruchu Chorzów Krzysztof Pilarz odejdzie z klubu. Zawodnik nie porozumiał się z działaczami w sprawie przedłużenia wygasającego wraz z końcem roku kontraktu.
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Pewnie ławka by go nie zadowalała, ale mocno by zwiększył rywalizację o pierwszego bramkarze i Radek też musialby się spiąć jeszcze bardziej.
Bramkarz Ruchu Chorzów Krzysztof Pilarz odejdzie z klubu. Zawodnik nie porozumiał się z działaczami w sprawie przedłużenia wygasającego wraz z końcem roku kontraktu.
Wątpie aby chciał grać u nas, chłop był w dobrej formie a w Ruchu nie grał ostatnio właśnie przez to, że nie chciał przedłużyć umowy.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.