Za to reszta się nie odbijała?Zawadzki,Dymkowski,Petasz,Dziuba się nie odbijał?Jak oceniamy to po równo.Nie bronię Olka,, tylko nie widzę tu pewnej prawidłowości w działaniu.Jak Moskalewicz ,to najpierw matuszczyki,dymkowskie,zawadzkie i inne "cwaniaki",które pokazały w tej rundzie gdzie tam naprawdę mają Pogoń.To że Moskalewicz odejdzie jestem w stanie przyjąć(kiedyś t musi nadejść),ale zanim to nastąpi to odejść powinni Ci którzy sobie na to przede wszystkim zasłużyli.A tak sprężyli się chłopaki RAZ w sezonie(Katowice) i już zachwyt.Nagle im się zachciało ,bo nowy trener przyszedł?Gówno.Trzeba było zrobic dobre wrażenie i tym razem powalczyc aby zostawili na kolejną rundę.A na wiosnę znowu chłopaki "zagrają".Tak,ktoś powie że jestem uprzedzony do kilku zawodników.Ale sorry,pewnej jej grupie już nie jestem w stanie zaufać i najchętniej nie oglądałbym już ich w barwach Pogoni.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 27/11/2010 22:50
Zgadzam się z przedmówcami, większość z wyżej wymienionych powinna odejść .. z tym , że skoro odejście Bojarskiego kosztowało 80 tysięcy, a on miał kontrakt do końca sezonu, to pewnie wszyscy z wymienionych mają taki kontrakt lub dłuższy. Wątpię żeby Pogoń było stać ich wywalić. Patrząc na ostatnie kilka meczy trzeba by z podstawowej jedenastki wyrzucić z 8 graczy tylko skąd wziąć niedrogich i dobrych?* Myślę, że zawodnicy sami wiedzą co by się stało gdyby spuścili Pogoń. Trener musi chociaż przez zimę ocenić ktory z nich się nada. Reszta może nawet grzać ławę w rezerwach.
* próba z wyróżniającymi się zawodnikami z niższych lig chyba się nie powiodła
A dlaczego nie ? Chyba nikt nie sadzil , ze testujac taka ilosc mlodych chlopakow znajdziemy 10 do grania .Tym bardziej , ze spora czesc z nich znalazla sie z przypadku , przeczytali o testach i przyjechali. Niech zostanie 1 czy 2 i bedzie mozna uznac , ze inicjatywa zakonczyla sie sukcesem .
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 28/11/2010 02:45
Z Regi do 70 minuty według mnie wyróżnili się na plus (nazwisk nie znam) - grający na środku rozgrywający (niski, przerzedzone włosy) oraz grający na prawej stronie skrzydłowy (wysoki brunet) - pierwszy bardzo fajnie rozrzucał piłki, niezły technicznie, drugi szybki, wypracował jedną z bramek.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 28/11/2010 09:47
Kosakiewicz z Regi się wyróżniał na tle tych grajków w naszej drużynie testowany
Jeździł z piłką dogrywał ogólnie jak na ten poziom meczu był postacią rzucająca się w o czy in plus.
Najśmieszniejszy był ten Paulinus (nie mylić z naszą forumowiczką ) Koleś grał jakby za kare i po 30 minutach człapania i strat podziękowano mu.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 28/11/2010 16:49
A co z Nagórskim? To zawodnik grający przed Regą, w moim mieście i zapamiętałem go jako piłkarza, szybkiego, dobrego technicznie i walecznego, kilka lat temu miał nawet jechać na testy do Niemiec, bo jakiś klub się nim interesował (i to z tych mocniejszych, 1 bądź 2 Bundesliga) ale młodego chłopaka nie puścili tam rodzice.. Ciekaw jestem jego gry teraz i szans na występy w Pogoni, myślę że jeśli nadal gra tak jak grał (a zapewne lepiej, bo Trzebiatów oferuje więcej niż Wolin) to warto się nim zainteresować.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 28/11/2010 20:47
Jak w Gorzowie mają problemy finansowe to może udało by się wyciągnąć Emila Drozdowicza od kamieniarzy. Pogoń powinna rozejrzeć się za piłkarzami z Młodej Ekstraklasy i za piłkarzami młodymi będącymi w szerokich kadrach ekstraklasy nie mającymi szans przebić się do pierwszej jedenastki m.in. ze względu na to że ich kluby stawiają na obcokrajowców np. Legia ma takich młodych piłkarzy jak: Michał Żyro, Rafał Wolski, Michał Efir itp.
Z powodu dużych zaległości finansowych wszyscy zawodnicy złożyli do PZPN wnioski o rozwiązanie umowy z winy klubu.
Po 24 kolejkach Odra zajmuje ósme miejsce w tabeli I ligi.
tylko newsa podaje
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 29/11/2010 23:40
Nie no kurwa paranoja!!!Olo odchodzi.Tak jak pisałem jestem w stanie się z tym pogodzić.Ale pod warunkiem że wyjebią tych którzy na to bardziej zasłużyli.A gdzie kurwa sabotażyści typu dymkowski,matuscyk,petasz,zawadzki,dziuba i klatt.Olo nie błysczał ale grał lepiej niż oni razem wzięci.Jak to jest że wypierdalają "naszych", a zostawiają najemników którzy pokazali jak głęboko w dupie mają Pogoń.Co ten Płatek odpierdala?A prezesi to się kurwa nigdy nie nauczą.Nie dość ze dali się zrobić w chuja z kontraktami to jeszcze teraz robi ich w chuja jakiś hanys robiąc hanysową drużynę.Zresztą Płatek też popłynie jak tylko banda "najemników" stwierdzi że już czas na niego.Zresztą zobaczycie w kolejnej rundzie popisy skórokopów.Zgodziłbym się z odejściem Olka ale pod warunkiem że z nim odeszli by Ci którzy o wiele bardziej na to zasłużyli.I nie piszcie mi tu o odszkodowaniu bo Olo ma też ważny kontrakt i pewnie jemu tez trzeba zapłacić.A oni mu zaproponowali skauta?Więcej by dał drużynie jako rezerwowy niż Dziuba i Klatt razem wzięci przez 90 minut.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 29/11/2010 23:57
Co do twoich nazwiska kosa jezeli pamiec mnie nie myli .
Klatt kupiony
Dziuba Kupiony
Zawadzki kupiony
Petasz- kilka miesiecy temu proponowano za niego spore pieniadze i pewnie licza , ze uda sie w przyszlosci cos jeszcze zarobic.
Skoro za kogos sie placilo lub mozna na nim zarobic to wyrzuca sie takich na samym koncu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.