Chłopie Pilarz jest teraz bramkarzem numer 1 w lidze polskiej. To co wyprawie w ruchu to jest po prstu bajka. I wzrost mu nie przeszkadza. Jest najrówniejszy i cały czas w formie
"Skurwysynu psi oddechu bez pośpiechu,
jeszcze się spotkamy ty podczłowieku...
Jeszcze się spotkamy i jeszcze zobaczymy...
Jaką trudność wtedy sprawi ci przełknięcie śliny!!!"
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 03/02/2010 12:31
Widziałem parę jego wpuszczonych bramek w zeszłym sezonie, te parę centymetrów miało duże znaczenie. Nie mówię, że na bank by to powyciągał, ale myślę, że dałby radę. Niscy bramkarze mają inne zaletę, a raczej mogą ja mieć - większa ruchliwość i koordynacja. Gdy u nas bronił Wójcik, parę razy uratowało go właśnie takie 'bramkarskie ADHD'.
Chłopie Pilarz jest teraz bramkarzem numer 1 w lidze polskiej. To co wyprawie w ruchu to jest po prstu bajka. I wzrost mu nie przeszkadza. Jest najrówniejszy i cały czas w formie
Chyba inną ligę oglądamy. Pilarz to dobry ligowy bramkarz ale nic poza tym. Z cała sympatią dla niego ale zdarzają mu się wpadki.
A ktoremu bramkarzowi sie nie zdarzaja? Moim zdaniem obok Muchy to najlepszy bramkarz ligi. To jest jeden z tych bramkarzy, ktorzy potrafia w pojedynke zyskac punkt dla druzyny. Na pewno takim bramkarzem nie jest ani Przyrowski czy Pawelek (bramkarze reprzentacji a ten drugi jeszcze MP). Innych na horyzoncie nie widze.
Ktos tu poruszyl temat Wojcika, owszem moze pare razy zdarzylo mu sie uratowac nam dupsko, ale to byl zwyczajnie slaby bramkarz i chyba nikt juz po nim nie placze w Szczecinie.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 05/02/2010 21:52
Ciekawe w jaki sposob zostana wydatkowane te 3,4 mln zlotych. Ostatnim razem wiekszosc pieniazkow poszla chyba na juniorow. Moze teraz szarpna sie i zakupia jakiegos jeszcze jednego wartosciowego zawodnika. Niby kadra zamknieta, ale chyba nie przewidziali tego zysku nadzwyczajnego
Ciekawe w jaki sposob zostana wydatkowane te 3,4 mln zlotych. Ostatnim razem wiekszosc pieniazkow poszla chyba na juniorow. Moze teraz szarpna sie i zakupia jakiegos jeszcze jednego wartosciowego zawodnika. Niby kadra zamknieta, ale chyba nie przewidziali tego zysku nadzwyczajnego
ta kasa to na cały rok tak? więc trzeba założyć, że pewnie po awansie (mam nadzieję) pójdzie na utrzymanie klubu, bo koszta przecież będą większe. A transfery? W FMie pewnie kasa poszła by właśnie na to
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
ta kasa to na cały rok tak? więc trzeba założyć, że pewnie po awansie (mam nadzieję) pójdzie na utrzymanie klubu, bo koszta przecież będą większe. A transfery? W FMie pewnie kasa poszła by właśnie na to
Dokładnie tak jak mówi Pit. jest to kasa, której nie dostanie klub w jednej racie. To są pieniądze, które klub będzie otrzymywał co miesiąc za tzw "promocję". W ramach tego na stadionie pewnie musi stanąć ileś tam banerów ogrodów itp itd.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 06/02/2010 14:34Kowal jednak w zagłębiu
"Chciałem również przeprosić kibiców Zagłębia za moje zachowanie po meczu z Pogonią Szczecin. Tamtemu starciu, z jednej i drugiej strony, towarzyszyły ogromne emocje. Młodość dała o sobie znać i poniosło mnie, mam nadzieję, że dostanę szansę i odkupię się strzelonymi w ważnych spotkaniach bramkami - poważnie wyjaśnił piłkarz."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.