Damian Wójcik od 1 lipca nie będzie zawodnikiem Pogoni. Władze klubu postanowiły nie przedłużać kontraktu z młodym bramkarzem.
No super, zamiast rozwiązać kontrakt z Binkowskim to on pozbywają się dobrego bramkarza... Kabaret jakiś...
Jaki tam dobry bramkarz . Dobry moze na tle Binkowskiego i dodatkowo z trudnym charakterem . Jak chcemy o cos grac potrzebny jest wyzszy bramkarz .
Tym tokiem myślenia musimy szukać dalej, bo Pyskaty jest raptem 3 cm wyższy.
Dokładnie!!Dzisiaj byłem na treningu i szczerze powiem,trenowała 4 bramkarzy w tym jakiś małolacik (niestety warunki jak wujo ale może jeszcze urośnie ;] ),że żaden mnie nie zachwycił..Ale zwolnienie Wójcika w przypadku nie zwolnienia Bińkowskiego będzie w h.. nie fair w stosunku do tego pierwszego..
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 09/10 - 29/06/2009 23:09
Kompletnie poroniona decyzja. Nie widzę żadnych argumentów przemawiających za zwolnieniem Wójcika. Raz, że był młody i perspektywiczny, trzymał formę i w sumie dobrze bronił. Dwa, że Pyskaty nie wydaje mi się na dzisiaj lepszy od niego, a jako że jest starszy mógłby czegoś go nauczyć.
Nie czaję tego transferu, nie zdziwię się jak Wójcik znajdzie sobie angaż u konkurencji...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Ten małolacik to chyba rocznik 93, Cezary Szybka jeśli się nie mylę.
Z pewnościa i tak lepszy niż to 2 metrowe drzewo nie potrafiące złapac piłki. Kompletnie nie rozumiem tej decyzji, mam nadzieje ze Binkowski bedzie następny
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 09/10 - 29/06/2009 23:50
Ja bym na to popatrzył spokojnie. Mandrysz na pewno wie co robi, poza tym w Pogoń od lat nie miała problemów z bramkarzami. Pamiętamy przecież jak do bramki wchodził Pilarz za Wyparłe też były narzekania, okazało się, że był to dobry wybór. Następnie przyszedł Pesković i też mało kto był temu przychylny, okazało się że był bardzo mocnym punktem zespołu. Więc nie ma się co martwić na zapas
Ja bym na to popatrzył spokojnie. Mandrysz na pewno wie co robi, poza tym w Pogoń od lat nie miała problemów z bramkarzami. Pamiętamy przecież jak do bramki wchodził Pilarz za Wyparłe też były narzekania, okazało się, że był to dobry wybór. Następnie przyszedł Pesković i też mało kto był temu przychylny, okazało się że był bardzo mocnym punktem zespołu. Więc nie ma się co martwić na zapas
Może szykuje się jakis hicior na tej pozycji?? Ale uwierzę w to dopiero wtedy gdy oficjalnie pożegnają sie z Bińkowskim.Jak on zostanie to rozpocznę głodówkę ;] ;]
P.S Naszła mnie jeszcze taka refleksja. Może po prostu Bińkowski ma jakieś specjalne względy i lepiej wyrzucić było Wójcika bo wtedy "Biniu" automatycznie ma pozycje II bramkarza i co za tym idzie nowy kontrakt a "małolacik" za stypendium będzie jako trzeci..obym się mylił!!PzdR
Ostatnio edytowany przez: BadBoy, 30 czerwca 2009, 01:20 [1 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 09/10 - 30/06/2009 02:07
z tym Wojcikiem to jakas kpina chyba, przed, jak i po kontuzji spisywal sie rewelacyjnie, pyskaty napewno nie jest o wiele lepszy od Wojcika wiec nie rozumiem tu czegos... Mam nadzieje ze Pyskaty pokaze cos wiecej niz tylko bronienie strzalow ktore leca prosto w niego,
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 09/10 - 30/06/2009 02:20
Ktoś się chyba z własnym kut...m na łby pozamieniał. Jeśli w rundzie jesiennej Pyskaty okaże się równie "konkretny" co Bińkowski to do czasu zimowej sesji transferowej będziemy całkowicie udupieni. Zmiany kadrowe w polu wydają się przebiegać w dobrym kierunku, ale obsada bramki wydaje mi się co najmniej kontrowersyjna
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 09/10 - 30/06/2009 09:39
Panowie czy Wy naprawde uwazacie, ze Wojcik prezentuje poziom I ligowy? Proponuje zajrzec do tematu 'Wystepy Pogoni w II lidze" i przeanalizowanie komentarzy po meczu, w ktorym udzial bral Damian, chociazby nie tak dawno z Gawinem. Chlopak ma umiejetnosci, to fakt, ale ile razy puszczal bramke bo nie siegnal pilki? W I lidze byloby to samo, a na takie glupie bramki nie moglibysmy sobie pozwolic, co by nie mowic Pyskaty jest po prostu wiekszym gosciem od niego i ma wieksze szanse na obrone niektorych strzalow. Proponuje zasiegnac opinii kibicow Rakowa, ktorzy uwazaja, ze to wlasnie dzieki Pyskatemu przez tak dlugi czas utrzymywali sie w czolowce, my nie mozemy tak napisac o zadnym z naszych bramkarzy. Jak Binkowskiemu skonczy sie kontrakt to pewnie tez nie zostanie przedluzony. Inna sprawa to chyba relacje Mandrysz-Wojcik, tutaj mozna tylko podejrzewac, ale jesli faktycznie jest cos na rzeczy, to wyzej cenie sobie Mandrysza jesli mam byc szczery.
Wyrzucenie Damiana na pewno ma drugie dno..Kazdy wie ze Binkowski nic nie broni.Komus Damian nie pasowal.Tak samo bylo w lidze,Walczymy o awans a on na lawce.Nie trzeba byc glupim zeby zobaczyc ze cos nie gra..Na uklady nie ma rady:/
nie wiem ile w tym prawdy ale slyszalem ze Binkowski i Mandrysz to rodzina?! wie ktos cos o tym moze??
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.