kontrakt muszą wypełniać obie strony , a jeśli on go chce wypełnić to klub nie może mu tego zabronić. wisła conajwyżej może mu znaleźć ten klub. podobnie ma się sprawa Dawidowskiego , przecież obaj nie odnieśli kontuzji na własne życzenie. skoro nie rozwiązali kontraktu z Wisłą to najwyrażniej uznali , że chce ich ona wydymać . mogli z oboma podpisać roczne kontrakty byłoby po sprawie ; ]
trochę zmartwiło mnie to , że Sobański do Nas nie trafi...
co jak co ale Dawidowskiego to chyba długo nikt nie przebiję Poza tym o czym my w ogóle mówimy Nie widzę żadnych szans by pozyskać tego zawodnika. Jak u Nas na marketing i inne podstawowe rzeczy brak $$ to nagle na Niedzielana się znajdą...
Marketingiem to Ty się nie przejmuj, mamy do tego odpowiedniego człowieka.
Odpowiednie miejsce dla odpowieniej osoby z ambicjami az do przesady. Ale niedlugo jedna perełka odchodzi z cud miod dzialu wiec nie wiadomo czy to wzmocni czy osłabi Pogon w przerwie letniej
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 09/10 - 27/06/2009 10:50
Żadnych spadów z ekstraklasy i darmozjadów. Do Niedzielana nic nie mam, ale jego pensyjka w Krakowie niska nie jest, a my sami nie mamy pieniędzy na transfery, a co dopiero na wypłaty tego kalibru. Wciąż powinniśmy się trzymać kierunku sprowadzania młodych zawodników w wieku 20-24 z niższych lig i dokoptować zdolnych juniorów. Lebedyński, Wólkiewicz rozwiną się w tym sezonie (mam taką nadzieję), a jest jeszcze Gluza i Zomerski.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
co jak co ale Dawidowskiego to chyba długo nikt nie przebiję Poza tym o czym my w ogóle mówimy Nie widzę żadnych szans by pozyskać tego zawodnika. Jak u Nas na marketing i inne podstawowe rzeczy brak $$ to nagle na Niedzielana się znajdą...
Marketingiem to Ty się nie przejmuj, mamy do tego odpowiedniego człowieka.
Odpowiednie miejsce dla odpowieniej osoby z ambicjami az do przesady. Ale niedlugo jedna perełka odchodzi z cud miod dzialu wiec nie wiadomo czy to wzmocni czy osłabi Pogon w przerwie letniej
hehe poszli po rozum do glowy i pozbywaja sie damulek z marketingu ? Ktora idzie w odstawke jezeli mozna wiedziec ?
Podobno piłkarzem interesują się kluby z Grecji, Cypru i drugiej ligi niemieckiej, a także Pogoń Szczecin. Według "Przeglądu Sportowego" piłkarz prowadzi już negocjacje z "Portowcami".
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 09/10 - 27/06/2009 15:32
Dla mnie całe te negocjacje to burza w szklance wody i nic z tego nie będzie. Śmiem twierdzić ze ten cały "ruch" kadrowy, z Niedzielanem w roli głównej, który bądź co bądź jest piłkarzem znanym i rozpoznawalnym, jest po to by najzwyczajniej w świecie było głośno o Pogoni. Cel tego wszystkiego jest taki, aby potwierdzić wysokie aspiracje zespołu a więc większe zainteresowanie nim , suma summarum sponsorzy,kasa itd.
- Wkrótce trzeba usiąść i zastanowić się nad przyszłością. W Wiśle albo innym klubie - mówił wtedy piłkarz. Dziś wiadomo już, ze jego przyszłość nie będzie związana z "Białą Gwiazdą".
Podobno piłkarzem interesują się kluby z Grecji, Cypru i drugiej ligi niemieckiej, a także Pogoń Szczecin. Według "Przeglądu Sportowego" piłkarz prowadzi już negocjacje z "Portowcami".
Jesli zrodlem tej informacji jest 'Przeglad sportowy' to uspokoiliscie mnie. Nie ma sie zatem czego obawiac.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 09/10 - 27/06/2009 18:32
Krakowscy kibice twierdza, ze Drozdowicz nie przekonal do siebie Skorzy i raczej nie podpisze z Wisla kontraktu. Jesli tak sie stanie, to na polu bitwy o tego zawodnika zostanie Arka i my. Mam nadzieje, ze jesli mamy srodki na zakontraktowanie Niedzielana, to wylozymy je na kontrakt dla Drozdowicza (oczywiscie nie w 100% ).
Krakowscy kibice twierdza, ze Drozdowicz nie przekonal do siebie Skorzy i raczej nie podpisze z Wisla kontraktu. Jesli tak sie stanie, to na polu bitwy o tego zawodnika zostanie Arka i my. Mam nadzieje, ze jesli mamy srodki na zakontraktowanie Niedzielana, to wylozymy je na kontrakt dla Drozdowicza (oczywiscie nie w 100% ).
Ponoć jest więcej klubów zainteresowanych Drozdowiczem m.in. Polonia Bytom czy też Ruch Chorzów. ;-)
Ponoć jest więcej klubów zainteresowanych Drozdowiczem m.in. Polonia Bytom czy też Ruch Chorzów. ;-)
Polonia Bytom juz chyba sobie go odpuscila, testuja innych napastnikow. A Ruch? Sorry, ale to klub z wiekszym dolkiem finansowym niz ŁKS. Niie wyobrazam sobie aby byli oni w stanie zakontraktowac tego napastnika, zwlaszcza ze po ostatnim szumie z jego udzialem pewnie jego wartosc troche wzrosnie.
o Hrymowiczu pisali, że był na trybunach i zaczyna z nami treningi od poniedziałku. A wie ktoś co z Pietruszką? Zanosi się, że zacznie u nas treningi?
Pietruszka w wywiadzie zamieszczonym na oficjalce Floty, jakis czas temu powiedzial, ze juz w 90% jest zawodnikiem Pogoni. Jeszcze wczoraj prezes Floty ludzil sie, ze uda mu sie go zatrzymac, bo zawodnik niby wyraza taka wole, a dzisiaj nie bylo go nawet na lawce, jego odejscie jest moim zdaniem przesadzone, a z poprzednich jego wypowiedzi wnioskuje, ze najblizej mu wlasnie do nas, podobnie jak Hrymowiczowi, kontrakt konczy mu sie 30 czerwca. Wtedy wszystko sie wyjasni.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.