Pierwsza brama to ostrzeżenia już mieli dwa razy w 10-ciu minutach zrobione i brak jakichkolwiek wniosków.
Druga - szkolny błąd, którego nie powinno być.
U nas jedynie Żurawski jakoś wygląda. Reszta słabo.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
każda z formacji dzisiaj nie istnieje, dysproporcja w poziomie jest tak wielka jakby chłopaki grali z seniorami Legii. Szkoda tylko ze jakiegoś większego zaangażowania również nie widać.
Odp: Występy Pogoni w III lidze, CLJ - drużyny młodzieżowe - 24/06/2017 19:02
Nie da się tego oglądać... różnica nie klasy a dwóch to minimum... Obrona, szczególnie boki to jakiś dramat, jak oni zajęli 1 miejsce w lidze, to ja nie wiem. Każdy wjazd Legii skrzydłem, to smród i ryzyko bramki... są szybsi, lepsi technicznie, mają pomysł na grę a u nas, obrona nie istnieje, pomoc nic nie robi... szkoda
Seniorzy powinni się uczyć od tych młodych chłopców tej woli walki.Walczyli aż miło ,całe swoje serducha włożyli w ten mecz.Właśnie takich sportowców się najbardziej docenia,pomimo ,że nie udało się zdobyć mistrzostwa to wolą walki,zaangażowaniem młodzi Portowcy zdobyli nasze serca. Brawo.
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Odp: Występy Pogoni w III lidze, CLJ - drużyny młodzieżowe - 28/06/2017 20:09
Jaka różnica finałów. Porównać finał z Pyrami seniorów o PP i finał w Szczecinie juniorów o MP. Młodziki z wycieczenia padali na murawę, skurczów dostawali, ale po wymasowaniu dalej starali się zapieprzać a starzy? jak dziady, byleby się nie przeciążyć.
Odp: Występy Pogoni w III lidze, CLJ - drużyny młodzieżowe - 28/06/2017 20:13
Bądźmy szczerzy - pierwszy mecz rozstrzygnął wszystko. To tam niestety drużyna Crettiego poległa zdecydowanie za wysoko. Rewanż był jednak przykładem walki i ambicji. Bo choć do odrobienia strat było bardzo daleko to jednak chłopaki pokazali się z fajnej strony. Ja jestem zadowolony (mimo srebra), dobrze by było nie zmarnować tych nazwisk - Jaroch, Stasiak, Waleński, Kuśmierek muszą się ogrywać w niższych klasach rozgrywkowych, ale koniecznie zostać w Pogoni.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.