Dla mnie osobiście jest to dziwne że nie ma jednego przepisu mówiącego że niezależnie od klasy rozgrywkowej można zrobić 3 zmiany. A druga sprawa ktoś wie dlaczego Szymon Kapelusz jednak nie przejdzie do Pogoni Szczecin?
Czy wina leży po stronie zawodnika , prezesa Stali Szczecin czy rządzących w Pogoni Szczecin? Podobno to bardzo utalentowany chłopak zresztą potwierdzeniem jego umiejętności może być strzelenie 5 bramek w dzisiejszym meczu Stali Szczecin.
Demolka choć początek meczu tego nie zwiastował. To Piast dłużej utrzymywał się przy piłce i miał jedną setkę. Z czasem jednak Pogoń pomału przejmowała inicjatywę i po pierwszej bramce worek się rozwiązał.
Kamil Zieliński trafia znowu. Dzisiaj 3 bramki, a mogło być ich kilka więcej. Przewyższał wszystkich zawodników umiejętnościami, dryblingiem, szybkością. Ma jeszcze młodzieńczą fantazję bo często zamiast grać z kolegami kiwa po 3-4 rywali. Ale to można zarzucić praktycznie każdemu. Za dużo grania pod siebie.
Kapelusz w debiucie również jedną bramkę dołożył. Trochę był zagubiony, ale jak miał piłkę przy nodze to wiedział o co chodzi. Szybkościowo rywali mijał jak pachołki.
Kurs u buka na Pogoń w tym meczu był 1.85. A, że wygrają do przerwy i na koniec spotkania 3.00. Promocja
Na pierwszy wyjazd sezonu do Szczecina na rezerwy Pogoni wybieramy się jeszcze w nocy. Wiedząc, że rezerwy Pogoni nie mają sektora dla gości jedziemy w niecałe 100 osób, w tym 4 Pomezania Malbork i 4 Lechia Gdańsk (dzięki i pozdrowienia!). Sporadyczny doping prowadzimy zza płotu. Sporo kręcimy się też po okolicy stadionu i dworca, ale cisza. Droga w pierwszą stronę spokojna, w drugą problemy z gajowym, ogólnie z małym ogonem. Powrót do domu prawie z 4 godzinnym opóźnieniem. Piłkarze jak zawsze nie rozpieszczają i przegrywają 4:3. Pozdro dla obecnych!
http://gryfslupsk.com/zdjecia/pogon-gryf12.jpg
To fajnie nam hasa Gryf po miescie.....
wiem zaraz mi polecicie po rajtach ,abym lub zebym sie sam zebrał i cos zrobił..lecz moj czas juz minał.a po drugie jestem na emigracji i dosłownie 2 dni w miesiacu w Polsce.....tylko pytam czy nie razi to nikogo...
Ostatnio edytowany przez: yamal, 4 września 2012, 08:34 [2 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w III lidze i Młodej Ekstraklasie - 07/09/2012 22:05
Żenadą jest to że już nawet nie potrafimy zrobic porzadku na swomi podwórku.Sprawa z Gryfem ciagnie się conajmniej od ostatniego spotkania i nic ztego nie wynika.Lechia?Jaka Lechi, jak my nie dajemy rady Gryfowi Słupsk.Były wszelkie przesłanki aby "pokazac" im miejsce w szeregu ale po co?I zaraz możecie mi tu "wrzucac".Moze i to nie miejsce.Ale prawda jest brutalna. Pod wzgledem "H"to już od dawna jest lipa, ale nie myslalem ze pokazanie miejsca słupskowi badz koszalinowi bedzie wykraczało po za nasze mozliwosci....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.