Osoby spoza Szczecina (nie licząc Warszawy) proszone są o kontakt na maila [email protected] W tytule maila proszę o podanie miejscowości, w treści ile i jaki/e rozmiar/y oraz pełny adres do wysyłki.
Przedpłata w przypadku wysyłki idzie na nr konta 52 1140 2004 0000 3902 5045 4732(koszulka 35 zł + 7 zł za przesyłkę). Dane do przelewu to "Czołem wielkiej Polsce!, ulica Patriotyczna 1). W tytule przelewu proszę o podanie nicku z forum, zamówienia oraz pełnego adresu do wysyłki.
Jutro od 20.00 do 21.00 w kebabie na ul.Jasnej będzie można zapisać się na koszulkę(nie ważne czy jesteś ze śródmieścia, prawej strony itd...)
RUBIN prowadzi zapisy w pubie Joker(Zachód: Zachęta, Gumieńce, Świerczewo, Kaliny, Przyjaźni, Reda, Mierzyn, Przecław, Pomorzany).
Można się również zapisywać u Czarnego pod mailem [email protected] (Zachód Pogodno, Łękno, os. Arkońskie, os. Zawadzkiego, Głębokie, Bezrzecze, Osowo)
Natomiast Śródmieście może się zapisywać u C. na gg:26238918.
FC w ciągłym kontakcie z Kasztaniakiem ogarniają zapisy.
Ambasador prowadzi zapisy od osób z poza Szczecina (mail: [email protected])
Do tego zostało mi jeszcze parę kompletów vlepek, które również będzie można nabyć w środę na spotkaniu. Dostawa jest w drodze, jak wszystko będzie tak jak być powinno, to na meczu będą również rozprowadzane. w razie jakichkolwiek pytań pisać na gg (w profilu)
Ostatnio edytowany przez: Szymen, 19 października 2010, 19:59 [3 raz(y)]
Jutro przed meczem oraz w połowie, na koronie pod zegarem będę zbierał zapisy na koszulki "Lokalni Patrioci"! Pamiętać o pieniądzach i rozmiarach!. Do jutra!!
Ostatnio edytowany przez: Szymen, 22 października 2010, 22:54 [3 raz(y)]
Odp: 11 Listopada 2010- Koszulki, vlepki, sprawy organizacyjne - 22/10/2010 23:59
Wrzućcie newsa na główną, dużo osób wchodzi na stronę informacyjnie, a na forum już nie zagląda.
To jest dla mnie najlepszy model jaki widziałem z szczecińskich kibicowskich koszulek, a i ten rok był wyjątkowo patriotyczny więc na pewno ludzie się skuszą.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.