Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 14/12/2006 17:00
Jak Cele mówi, że chcesz odejść trudno siłą nie będziemy go zatrzymywać.
Skoro nie chce grać w takim klubie ( po części semu nie dzwię) to niech lepiej odejdzie i rozwia się w jakimś normlanym klubie niż "walić fochy" jak np. duet, który wyemigrował do Portugalii, bo przecież z niewolnika nie ma pracownika. Oczywiście mi się nie podoba, że chłopak ze Szczecina chce odejść z Pogoni, gdzie dla wychowanków i Polaków nie stwarza się odpowiednich warunków. Wolałbym żebym został itd, ale z niewolnika nie ma pracownika, choć to nie on jest odpowiedzialny za sytuację w Pogoni.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
wiesz czym my sobie na to zasluzylismy tym ze pozwolilismy ptakowi przez tyle czasu robic syf z naszego kochanego klubu... i wyszlo to co wyszlo... a naprawa tego zajmie tnam bardzo duzo czasu... niestety...
to zobacz ile czasu on wszystko pieprzyl... zanim zaczely sie nasze protesty... qrwa... moze gdybysmy zaczeli protestowac szybciej on przestalby sie czuc tak pewnie? wiem, ze to tylko gdybanie... ale lubie tak pogadac... bo ptak rozjebal nasz klub, a my mu w tym na poczatku nie przeszkadzalismy... dopiero teraz sie cos ruszylo... ;/
a ja mam takie pytanie...czy tez tak samo nastawiony byles w sezonie 2 ligi jak Pogoń wygrywała mecz za meczem i bylo po 15 tys kibicow...? czy teraz nagle przyszlo Ci to do glowy ?
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Z tych pilkarzy Wisly KAZDY swoimi umiejetnosciami bedzie pewnie przewyzszal sprowadzonych Brazylijczykow. To sa pilkarze na poziomie wyzszym niz Tralka czy Labedzki i na pewno byliby wzmocnieniem.
Bez przesady. To, że ktoś figuruje na liście płac Wisły Kraków nie oznacza, że musi być wzmocnieniem dla innych klubów w Polsce (podobnie jak to, że Trałka jest - był, mam nadzieję - graczem Pogoni nie oznacza, że będzie wzmocnieniem Hydrobaniaka). Paszulewicz, Dawidowski i Kuźba to już wraki piłkarzy, ciekaw jestem kto będzie na tyle głupi, by ich przygarnąć. Kryszałowicz, Kłos i Kaczorowski dorabiają sobie do emerytury i mogliby być "wzmocnieniem" co najwyżej naszego budżetu płac. Piekutowski i Chiacu to też piłkarze wcale nie lepsi od tych, co grali u nas jesienią. Tylko Stolarczyk i Radovanović mogliby być wzmocnieniem, ale ten drugi tylko dlatego że nie mamy ani jednego środkowego napastnika (Eltona trudno określić mianem piłkarza, o "napastniku" nie wspominając), bo drewniak z niego niesamowity. Zresztą Stolarczyk pewnie zagra w Pogoni na wiosnę, nie wyobrażam sobie innego scenariusza.
Co raz głośniej się mowi o odejsciu Łabędzkiego do Łks-u.
Tylko że mnie to jakoś strasznie nie martwi
niby nie swiecił pod koniec , ale to znów jeden Polak w Naszej drużynie mniej i to mnie martwi
ja ja tem wole od niego i tralkinio Brazyliane albo zawodnikow z rezerw. Bo to co oni robili na boisku..szczegolnie tralka... ale to chyba wszyscy widzieli wiec nie ma co plakac za takimi kopaczami.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.