a ja bym wolal zeby lepiej Masternak zostal niz ma przyjsc ktos nowy wkoncu Masternak jest juz sprawdzony a ten co przyjdzie niewiadomo w jakiej formie bedzie
No tak...nie sprowadzajmy nikogo nowego bo nie wiadomo w jakiej jest formie...wywalili Ola,odejdzie Rodrigo i kilku innych graczy(niekoniecznie potrzebnych) ale nie sprowadzajmy nowych bo nie wiadomo w jakiej są formie...
Stary powiedz mi kogo(wartościowego) w takim razie posadzisz na ławce(bo przyda sie ktoś na wypadek kontuzji itd...).
Mogli by sciagnac Kaczmarka z KSZO i Kusia !! Napewno by sie przydali !!
myśle że byli by to idealne wzmocnienia, i całkiem realne, szczególnie kusia chcialbym zobaczyc w naszych barwach
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
a ja bym wolal zeby lepiej Masternak zostal niz ma przyjsc ktos nowy wkoncu Masternak jest juz sprawdzony a ten co przyjdzie niewiadomo w jakiej formie bedzie
No tak...nie sprowadzajmy nikogo nowego bo nie wiadomo w jakiej jest formie...wywalili Ola,odejdzie Rodrigo i kilku innych graczy(niekoniecznie potrzebnych) ale nie sprowadzajmy nowych bo nie wiadomo w jakiej są formie...
Stary powiedz mi kogo(wartościowego) w takim razie posadzisz na ławce(bo przyda sie ktoś na wypadek kontuzji itd...).
mialem na mysli to ze wolalbym zeby Masternak zostal i oprocz tego ktos doszedl a nie na zasadzie wymiany Masternak odejdzie a ktos za niego przyjdzie
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 19/12/2004 16:46
To ja dodam teraz coś od siebie.
Sam osobiście nie widziałem Kusia w Galaxy, ale mój zaufany kolega go widział, jak wspólnie z jego kolegą z Poloni, szczecinianinem Jackiem Kosmalskim spacerował po Galaxy. Tylko jedno mi nie pasuje- On nie jest raczej stoperem .
Pogoń Szczecin zainteresowana jest pozyskaniem Mirko Poledicy - donosi "Głos Szczeciński".
Serb przez całą rundę jesienną był rezerwowym Legii Warszawa i ma jeszcze przez ponad dwa lata ważny kontrakt ze stołecznym klubem. Od Pogoni życzy sobie 100 tysięcy dolarów za sezon.
26-letni Poledica jest wychowankiem klubu FK Borac Čačak. W przeszłości był graczem Vojvodiny Nowy Sad, Lecha Poznań i Sparty Praga. Aktualnie jest numerem jeden na liście trenera Pogoni Bohumila Páníka. Czeski szkoleniowiec zna Serba z okresu pracy w poznańskim Lechu. Lewy obrońca miałby ponoć idealnie pasować do szczecińskiej drużyny.
Legia.net /Głos Szczeciński
Jak to jest stoper, obiecany przez Ptaka (czy tam kogoś), to ja jestem...
Te 100 tys. to też chyba z kosmosu wytrzasneli...
P.S: Tak na marginesie, to przecież on jest słaby...
Ostatnio edytowany przez: Pit., 21 grudnia 2004, 08:28 [1 raz(y)]
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 21/12/2004 13:25
Najgorsze jest to,ze podobno nie bedzie miejsca dla Matlaka-jak dla mnei Matlak jest jednym z najlepszych lewych obroncow w lidze,z niesamowitym ciagiem na bramke,walczacy i wkladajacy w mecz wiele serca.Jego radosc po zdobytym golu z Lechem przeciez zostala uznana za najbardziej spontaniczna-a to tez o czyms swiadczy.MEcz w Warszawie pokazal,jakim swietnym kapitanem jest tez ten zawodnik.POnadto dosrodkowania po stalych fragmentach gry,strzal z dystansu...jest to duzo lepszy i napewno bardziej przywiazany do klubu,tanszy zawodnik...jak dla mnei pomysl z Poledica jest bezsensu...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.