Ja nie mogę/nie chcę. Pewnie sam napisze na TT. Z tego co widzę, to teraz jest gdzieś na żaglach.
Na żaglach to o Botha chodzi.
#PrzemoPublikuj
Panowie, ewidentnie facet robi Was w jajo. Ten Both i Gryfita_Szczeciński to ten sam gościu. Założył dodatkowe konto aby potwierdzać swoje teorie tu na forum i na tt tak samo.
Facet zrobi wszystko aby błyszczeć.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 20/06/2016 23:27
@Gryfita przestań chłopie wypisywać jakieś gówna, bo aż oczy bolą. Jutro dostaniesz info, że w nocy będzie ciemno i też powiesz "o kurwa, rzeczywiście, miał dobre info".
Wszędzie tylko "wiem, ale nie powiem", "wiedziałem, ale nie mogłem powiedzieć". To po co w ogóle się odzywasz?
Ten Schett to już był zimą mocno monitorowany przez Pogoń. Dzisiaj to już żadna tajemnica , ale do wczoraj była.
Taka tajemnica była, że X stron wstecz pisałem o tym, powołując się na źródło Z TEJ STRONY z datą 26.01.2016 14:00.
Ostatnio edytowany przez: Gonzalez13, 20 czerwca 2016, 23:34 [1 raz(y)]
Ochłońcie i idźcie spać, bo jutro do szkoły. Posty niektórych trzymają ten sam poziom (depresji) o dłuuuugiego czasu. Dla Was mój podpis i nie łudźcie się , że cokolwiek odpiszę.
Na szczęście są tu też osoby , z którymi można podyskutować konstruktywnie.
Wierny Pogoni Szczecin.
Piłkarze i trenerzy przychodzą i odchodzą.
UWAGA !!! Z debilami nie podejmuję dyskusji i im nie odpowiadam.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 21/06/2016 08:03
Gryfito kochany, fanie FM (jak nowe logo, ściągnięte już?) i Botha, daruj już sobie. Dla własnego dobra oszczędź sobie dalsze kompromitacje. Pijecie sobie z dzióbków na TT podobnie jak Cześ i Stano więc o czym ty mówisz. Widzę, że większość jednak nie zna historii twojej miłości do Przemusia, czas więc chyba powklejać co smaczniejsze czołobitne kawałki rozmów z twoim guru.
90 % z nas tutaj może napisać o transferze "przykrywającym tą ligę" ale nie robi tego z rozsądku i szacunku dla innych.Idź raczej tą drogą a nie ścieżką twojego tłiterrowego pryncypała (który postąpił słusznie, wiedząc, że nic nie wie, spierdolił łódka gdzieś nad wodę).
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 21/06/2016 12:26
Zanim z tego temu co po niektórzy zrobią już kolejna wersje "Pudelka" to mam wrażenie że wzorem innych kibcowskich forum można by było wprowadzić temat "plotki,zasłyszane i inne na temat Pogoni" a tutaj tylko konkretne informacje z komentarzami poparte konkretnym żródłem.Na ten moment to aż strach tu zaglądać.Jak nie wzajemne wrzuty to cuda zasłyszane od sprzątaczek czy żeglarzy.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.