Tak chodziło mi o dalsze losy Janukiewicza. Dąbrowski nas raczej już nie obchodzi bo jest obecnie zawodnikiem obcego klubu. (Zagłębie, a według informacji od Przemka sprzed 3 tygodni , może i niebawem Legii).
Wierny Pogoni Szczecin.
Piłkarze i trenerzy przychodzą i odchodzą.
UWAGA !!! Z debilami nie podejmuję dyskusji i im nie odpowiadam.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 19/06/2016 09:13
Ale zauważcie jedno u nas jest taka praktyka że jak klub kogoś upatrzy wcześniej i nie ma możliwości wcześniejszego pozyskania zawodnika to temat wraca gdy kończą im się kontrakty co pokazuje sytuacja z Czerwińskim, Drygasem. Jak bym obstawiał, że polują na Van Kessel'a.
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 19/06/2016 12:16
Może ale wątpię, to mistrz Słowacji.Ile ten Trencin płaci zawodnikom, ktoś wie jakie są tam kontrakty i czy my jesteśmy wobec nich konkurencyjni? Ściągają do siebie ciekawych zawodników,ostatnio jakiś snajper z 2 ligii holenderskiej.
Brać po Euro Lovrencica, furory tam raczej nie zrobi,będzie w zasięgu jako wolny gracz
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 19/06/2016 14:54
Patrząc na aktualną kadrę to nawet jak już nikt do nas nie przyjdzie nie powinno być źle. Choć jeden skrzydłowy/napastnik na pewno by się przydał. Ciekawe też jak Moskal ustawi Murawskiego, Drygasa i Matrasa. Szkoda byłoby sadzać jednego z nich na ławce.
Co do Gruzina to sprawa nie jest przesądzona bo Wisła Płock rozmawia także z Nildo z Olimpii Grudziądz (Masłowski został dyr. sportowym w Płocku, jednocześnie jest menago co poniektórych grajków, których pościągał zimą do Gudziądza).
Lewandowskiemu 30 czerwca kończy się kontrakt, o rozmowach o przedłużeniu nic nie wiadomo, niech idzie do Płocka u nas z niego już nic lepszego nie będzie. Na jego miejsce jest i Matynia i Nunes i także Niepsuj.
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 19 czerwca 2016, 20:40 [1 raz(y)]
Ma przyjść jeszcze skrzydłowy , ale kto i kiedy to niewiadoma dla opinii publicznej. A to czy Lewandowski zostanie też nie jest takie pewne , podobno Wisła Płock chciałaby pozyskać swojego wychowanka.
Według portalu krakowblizej.pl Wisła interesuje się pomocnikiem Pogoni Szczecin, Dawidem Kortem. Na jej liście znajduje się też Michał Walski, który nie zaakceptował oferty nowej umowy od "Portowców" i ma wolną rękę w szukaniu klubu.
źródło: krakowblizej.pl
Korcika bym nie oddawał..
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Według portalu krakowblizej.pl Wisła interesuje się pomocnikiem Pogoni Szczecin, Dawidem Kortem. Na jej liście znajduje się też Michał Walski, który nie zaakceptował oferty nowej umowy od "Portowców" i ma wolną rękę w szukaniu klubu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.