Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 09/06/2015 11:05
Ale się dojebaliście do tego Michniewicza, gdybyśmy się nie załapalii do pierwszej 8 to teraz pewnie bylibyśmy w czarnej dupie. Nie żebym go bronił, ale trochę pokory. To z kim tańczy i gdzie to uważam jego prywatna sprawa. Pisanie o wzmacnianiu amici naszym kosztem itp. to już wogóle śmiech na sali.
Niby o co i przedewszystkim kim mieliśmy grać w 1 ósemce ? ( może puchary ? )
Ogrywał/sprawdzał młodych na różnych pozycjach i o to przecież chodziło. Wiem , że niektóre mecze wyglądały żenująco, ale to nie wyniki były najważniejsze.
Dajcie mu spokojnie to wszystko poukładać i przepracować okres przygotowawczy, a ta cała napinka na pewno nie pomoże.
Dawanie szansy młodym (stopniowe wprowadzanie do zespołu), a testowanie młodych na różnych pozycjach to dwie różne rzeczy. Od testowania są kurwa sparingi, a nie liga. Jeśli chuj wbijają w to które miejsce zajmą na koniec sezonu, to było trzeba już wcześniej tak grać. Jak widać naszym szczytem ambicji jest zajęcie ostatniego miejsca w grupie mistrzowskiej.
Ostatnio edytowany przez: Gonzalez13, 9 czerwca 2015, 11:48 [2 raz(y)]
Jeśli jeszcze chinole nie dały kasy, to dadzą. Spokojna o to głowa. Umowa sprzedaży Robaka podpisana więc nie ma o czym mówić. Jeśli Chinczycy się będą upierać to zapłacą po tym jak FIFA ich do tego zmusi.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Michniewicz zdementowal Trzepaczowe rewelacje o Brożku.
To dobrze, ale z drugiej strone radze Wam sie przestac nakrecac tymi bajkami na twitterze, bo widzicie ile to ma wspolnego z prawda.
Czesław Michniewicz @czesmich 11 min.11 minut temu
Czytam o Piotrze Brożku w Pogoni, nie było takiego tematu i nie będzie.Po kontuzji H.Matyni mamy już dwóch lewych obrońców zakontraktowanych
To mogli powiedzieć, albo zasugerować, że będzie wyjebana kiełba, nie podnosić cen biletów i nie robić w chuja ludzi. Nie ma już co w tym grzebać, choć niesmak pozostanie i pewnie odbije się na frekwencji/karnetach na nowy sezon.
Z tego co pamiętam, to Michniewicz mówił zaraz po awansie do top8, że teraz będzie dawał szanse młodym, zrobi przegląd kadr i takie tam.
Trudno było to odczytać jako "walczymy o puchary".
To mogli powiedzieć, albo zasugerować, że będzie wyjebana kiełba, nie podnosić cen biletów i nie robić w chuja ludzi. Nie ma już co w tym grzebać, choć niesmak pozostanie i pewnie odbije się na frekwencji/karnetach na nowy sezon.
Z tego co pamiętam, to Michniewicz mówił zaraz po awansie do top8, że teraz będzie dawał szanse młodym, zrobi przegląd kadr i takie tam.
"dawanie szansy młodym" i to co my zrobiliśmy to dwie różne rzeczy. Można wprowadzić jednego młodego na mecz, a można wrzucić ich 5 czy więcej i dziwić się, że zbieramy baty. Po tej wypowiedzi nie można było się domyślić, że będziemy grali niemal rezerwami do końca rundy. Prezes pewnie o tym wiedział ale nie wpadł na to żeby obniżyć ceny biletów z tej okazji. Ja nie mam pretensji o skład jakim graliśmy ale czuję się oszukany
bo zapłaciłem jak za pierwszy zespół, a przychodziłem na mecze drugiego.
"dawanie szansy młodym" i to co my zrobiliśmy to dwie różne rzeczy. Można wprowadzić jednego młodego na mecz, a można wrzucić ich 5 czy więcej i dziwić się, że zbieramy baty. Po tej wypowiedzi nie można było się domyślić, że będziemy grali niemal rezerwami do końca rundy. Prezes pewnie o tym wiedział ale nie wpadł na to żeby obniżyć ceny biletów z tej okazji. Ja nie mam pretensji o skład jakim graliśmy ale czuję się oszukany
Sprawdź sobie ławki rezerwowych w tych meczach w których czujesz się oszukany. Grali ci co byli zdrowi+niewykartkowani+1-3 młodych. W tych meczach nawet nie było szans zebrać drugi skład, a Ty piszesz o graniu rezerwami. Nie bronię tej decyzji, ale warto czasem spojrzeć DOKŁADNIE, a nie klepać powielane co chwila bzdury.
Druga sprawa to nawet grając w niepełnym składzie potrafili być równorzędnym rywalem dla Wisły i Legii. W obu tych meczach zadziałał silny bodziec motywujący (Wisła, sytuacja z Frączczakiem i Janotą, a na Legię zawsze jest spinka). Tak, więc nie skład był tu głównym powodem gorszych wyników, a podejście i forma co niektórych grajków z Gollą na czele.
Ostatnio edytowany przez: kiko, 9 czerwca 2015, 18:05 [1 raz(y)]
Sprawdź sobie ławki rezerwowych w tych meczach w których czujesz się oszukany. Grali ci co byli zdrowi+niewykartkowani+1-3 młodych. W tych meczach nawet nie było szans zebrać drugi skład, a Ty piszesz o graniu rezerwami. Nie bronię tej decyzji, ale warto czasem spojrzeć DOKŁADNIE, a nie klepać powielane co chwila bzdury.
Druga sprawa to nawet grając w niepełnym składzie potrafili być równorzędnym rywalem dla Wisły i Legii. W obu tych meczach zadziałał silny bodziec motywujący (Wisła, sytuacja z Frączczakiem i Janotą, a na Legię zawsze jest spinka). Tak, więc nie skład był tu głównym powodem gorszych wyników, a podejście i forma co niektórych grajków z Gollą na czele.
To jest bardzo ciekawe, że nikt poza Robakiem czy Matynią nie odpadł przez kontuzje w tym czasie, a nagle nie mieliśmy kim grać i trzeba było grać młodymi. To kim my graliśmy przez cały sezon? Jakoś nie było widać tych młodych wcześniej. np. Kamess, Janota, Radek, Rogal, Hernani wszyscy byli zdrowi i do dyspozycji. Nie grali z innych powodów niż kontuzje czy kartki, także to ty może spójrz DOKŁADNIE, a nie klepiesz kolejne bzdury. Graliśmy tak, a nie inaczej z wyboru trenera, a nie z konieczności.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.