Dokładnie.Wiemy już wszystko.Azoty nie wchodzą na ten moment.Organizujemy wersje oszczędnościową opatrzoną w marzenia że za pomocą Michniewicza z młodych oraz kilku przeciętnych piłkarzy dalekich od topu stworzymy mieszankę a'la Jagiellonia.
Życie to zweryfikuje ,ale szansę na drugą Jagę raczej są zdecydowanie mniejsze niż na to że czeka nas b.trudny sezon z walką o utrzymanie.
Nie dziwie się teraz Golli...i pewnie za chwilę Robakowi,Zwolińskiemu etc. że uciekają bo szansę rozwoju i perspektyw na walkę o coś w tej lidze są mocno mgliste.
Azoty ewidentnie czekają na wybory oraz na to jak Krzystek potraktuje modernizacje.Tu trudno być optymistą wiedząc kto siedzi na fotelu Prezydenta.
Ważne że już wiemy "co i jak" bo ta niepewność była trudna do ogarnięcia.
Azoty nie wejdą? Było to do przewidzenia, tylko nie potrzebne gadanie. Ciekawi mnie natomiast to z jakimi piłkarzami jesteśmy rzekomo dogadani? Może jednak jest tam wśród nich Fojut
Fojut jest wśród nich na pewno + Czerwiński i Słowik.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 08/06/2015 09:41
Sezon się skończył wczoraj, tradycyjnie pojawia się masa spekulacji, plotek i niepotwierdzonych informacji a tu na forum festiwal jęczenia. Często padały tutaj słowa po wstydliwych porażkach że wielu zawodników nie nadaje się na ten poziom ale gdy przychodzi czas rewolucji to lament. Dajcie trochę czasu, nie mamy aż takich problemów finansowych abyśmy musieli ciąć koszty i grać młodzieżą, nowi zawodnicy pojawią się lada moment.
Wejście Azotów jest przesądzone ale przejęcie takiego kapitału jak Pogoń to nie zakupy w hipermarkecie. Czas i jeszcze raz czas
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 08/06/2015 09:47
Poczytałem forum i od razu miałem minorowy nastrój, ale po przesłuchaniu wypowiedzi Mroczka to jakoś bym nie bił piany, że jest tragedia i gramy o utrzymanie.
Co do transferów to lobbowałbym tezę, że ktoś z dwójki Robak i Zwoliński zostać musi.
Dajcie trochę czasu,
przejęcie takiego kapitału jak Pogoń to nie zakupy w hipermarkecie. Czas i jeszcze raz czas
Tzn. jakiego kapitału? Pogoń to nie Manchester United.
Trochę czasu? Od 1948 już parę lat minęło.
Czas i jeszcze raz czas - ale kumasz, że jak dłużej poczekasz to Lechii, Legii czy Lecha to już nie dogonisz?
Mnie to już rybka, ale trudno było zostawić Twój wpis bez odpowiedzi.
Dajcie trochę czasu,
przejęcie takiego kapitału jak Pogoń to nie zakupy w hipermarkecie. Czas i jeszcze raz czas
Tzn. jakiego kapitału? Pogoń to nie Manchester United.
Trochę czasu? Od 1948 już parę lat minęło.
Czas i jeszcze raz czas - ale kumasz, że jak dłużej poczekasz to Lechii, Legii czy Lecha to już nie dogonisz?
Mnie to już rybka, ale trudno było zostawić Twój wpis bez odpowiedzi.
Wejście Azotów nie oznacza wcale że nawiążemy od razu walkę o mistrza z Lechem, Legią czy Lechią. Wiem że to czcze gadanie ale warto uzbroić się w cierpliwość, czeka nas teraz rewolucja w drużynie która zostanie całkowicie przebudowana a nie tylko uzupełniona, czekajmy na wieści.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 08/06/2015 11:39
Moim zdaniem, lepiej poczekać na Azoty niż przeczytać komunikat, że wycofują się całkowicie. Uważam że mimo iż jeszcze nie wchodzą w sensie wykupienia pakietu większościowego, to dołożą parę złotych na kilka dobrych transferów i tragedii nie będzie. Lada dzień powinniśmy poznać te nazwiska i wtedy ocenimy o co będziemy grali w nowym sezonie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.