Odp: Muzyka - 16/12/2007 21:19
"Janek pożycz" i "Dwie kochanki" jeszcze dają radę, ale reszty to ja słuchać nie mogę. A ostatni kawałek "w aucie" pozostawie bez komentarza...
Gdzie to stare WWO...
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Muzyka - 16/12/2007 22:17
Boże Drogi.. czy jest tu ktoś kto słucha czegoś innego po za hip-hopem czy techno popem ? Czy znajdzie się chociaż jedna osoba z która mogę powymieniać się poglądami na temat polskiej sceny alternatywnej ?
nic ciekawego sie nie pojawia ostatnio ;p mam nadzieje ze twoje pojecie o scenie "alternatywnej" nie zamyka sie tylko w punkowych brzmieniach ;p
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Poszukuje zespołów i tytułów jakiegos dobrego czarnego rapu . Nie znam sie wogóle na tej muzyce ale nie chce zadnych ciot w stylu snoop dogg 50cent obwieszających sie tylko łańcuchami i szpanujacych kasą . Coś mocnego najlepiej i zebym mógł znaleźć w bear share powiedzmy . Jakby ktoś pomógł to wielkie dzięki.
Poszukuje zespołów i tytułów jakiegos dobrego czarnego rapu . Nie znam sie wogóle na tej muzyce ale nie chce zadnych ciot w stylu snoop dogg 50cent obwieszających sie tylko łańcuchami i szpanujacych kasą . Coś mocnego najlepiej i zebym mógł znaleźć w bear share powiedzmy . Jakby ktoś pomógł to wielkie dzięki.
ja tez sie nie znam ale wydaje mi sie, ze ciezko bedzie znalesc takiego czarnego nie obwieszonego zlotem. choc moge sie mylic, bo z czarnego rapu znam tylko Eminema
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Muzyka - 20/12/2007 19:26
A ja polecam świetny , ba cudowny utwór(jak dla mnie oczywiscie ) mojego ulubionego DJ Ferrego Corstena pt ,,Possesion''.Utwor z jego płyty L.E.F .Moze nie jest to nowosc,ale ja kocham ten kawalek!
A ja polecam świetny , ba cudowny utwór(jak dla mnie oczywiscie ) mojego ulubionego DJ Ferrego Corstena pt ,,Possesion''.Utwor z jego płyty L.E.F .Moze nie jest to nowosc,ale ja kocham ten kawalek!
Fakt bardzo fajny utwór, z innych Corstena polecam:
Ferry Corsten - " It's time (extended vocal mix) "
posiada ktos moze albumy:
Hemp Gru - Klan
Hemp Gru RRI - Zemsty Nadejdzie Czas
JLB - Chropowate
Mlody86 licze na Ciebie
To jakies nielegale? Pierwszy raz slysze o tych produkcjach.
Tak nielegale.o HG juz kiedys slyszalem ale ma tylko pojedyncze kawalki z tych plyt.o JLB tez sie niedawno dowiedzialem szczerze mowiac ale produkcja ma jzu kilka lat.
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763311874 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.