Odp: Muzyka - 13/09/2007 14:31
Poszukuje pewnej piosenki często lecącej z rana na radio BIS. Śpiewają zapewne jakieś murzyny, leci taka melodyjka a w refrenie jest coś tam Flow. Wiem że niewiele to mówi ale może ktoś pomoże
Odp: Muzyka - 14/09/2007 15:34
A ja mam takie pytanko. Ostatnio w tv leci reklama RMF - FM z takimi zakonnicami czy co to tam jest. I w momencie kiedy ta "główna bohaterka" przebiega koło tego stołu leci taka piosenka z dzwonami w tle. Może wie ktoś jak to się nazywa ? Z góry thx
Odp: Muzyka - 15/09/2007 19:19
prosze o podanie linków skąd elegancko pobiore
1.mario ranieri-boys&girls oraz inne utworki tego wykonawcy
2.wychowani na błędach-dowód odpowiedzialności
z gory thx!!
zalatwione
Ostatnio edytowany przez: WNB, 15 września 2007, 20:19 [1 raz(y)]
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Odp: Muzyka - 22/09/2007 00:01
Potrzebuje piosenki, ciepły kobiecy głos ją spiewa, często na esce, gatunek - dance, pop
zapisalem pare pojedynczych zdan, mam nadzieje ze ktos zaskoczy i mi pomoze ;-)
i know good love is you killing me so much, you make me feel so real, you make me feel so real, feel the life,
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Muzyka - 26/09/2007 20:55
Szukam takiego jednego hiszpańskiego utworu, nie wiem prawie nic ; D poza tym, że gość krzyczy takie przedłużone " booooooomba ", szybka i rytmiczna pioseneczka.
edit. - nie
Ostatnio edytowany przez: eF^, 26 września 2007, 21:48 [1 raz(y)]
oj nie chodzilem nie chodzilem, ale nie z powodu ptak team tylko dlatego ze wieszkosc meczy byla w niedziele w godzinach gdzie zazwyczaj musialem byc gdzie indzie ;]
jakis czas temu zupelnie przypadkiem na przystanku tramwajowym spotkalem wokaliste, wspominal o aktywnosci zespolu no i ze zaczyna cos ruszac z koncertami, dostalem mini wizytowke z adresem strony
aczkolwiek miala powstac nowa strona, czy powstala to nie wiem .
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Muzyka - 29/09/2007 16:28
Mówisz o Andym - wokaliście Syper Force. Ich strona powstaje właśnie i lada chwila będzie uruchomiona, ale najważniejsze jest to że będą mieli nową płytę w sklepach. Zespół jest konkretny, zresztą kiedyś przed 250 tysiącami ludzi występowali na woodstocku, niewspominając o tym że ich kawałki leciały nawet w vivie polska!
Warto rozpromować ten zespół - w końcu jest on po części z naszego miasta!
Ostatnio edytowany przez: IS, 29 września 2007, 16:34 [1 raz(y)]
Odp: Muzyka - 11/10/2007 14:22
Ma ktos moze link do rapidshare z ta piosenka ?? http://youtube.com/watch?v=gBdUz_IJ4VA - szukalem na bearshare nic nie znalazlem na google rowniez
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.