Odp: Legia - 30/12/2010 13:07
Poszukuje szalika : LEGIA WARSZAWA PANORAMA , czy ktorys z (L)egionistow jest chetny sprzedac ? Prosze o info na gg 2319515
Choć w rundzie jesiennej fani Legii mogli już podróżować na legalu, najlepszym meczem na obcym stadionie w naszym wykonaniu uznaliście wyjazd na finał Pucharu Polski do Bydgoszczy . Co prawda na stadionie Zawiszy rywalizowała nie Legia, a zaprzyjaźniona z nami Pogoń, ale do Bydgoszczy pojechało 1500 legionistów - dokładnie tylu, ile biletów otrzymaliśmy od "Portowców".
Odp: Legia - 10/01/2011 10:40
właśnie wróciłem z Wawy , trochę służbowo , trochę pooglądać . Nie zabrakło czasu na stadion Legii . Powiem jedno - jesteśmy daleko za murzynami . abstrahuję od nowego stadionu bo tego u nas jeszcze za moich czasów nie uświadcze ale jak łezka się kręci gdy tak fajnie zrobiono "muzeum pamięci" , obok knajpa , całość rzeczywiście prezentuje się profesjonalnie. Nawet oficjalny sklep mimo znaczków głównie z trumną prezentuje się fajnie.Jedynie w czym dorównujemy , a może nawet lepiej jest u nas to gadzety produkcji kibicowskiej . Sklepiek obok stadionu ale wybór średni... choć kilka drobnostek zakupiłem. Z ust córki (6 lat) usłyszałem tekst roku dla mnie .. - tatuś , a kiedy mnie na taki stadion na Pogoń zabierzesz?... żal..k***a
wielkie dzięki dla Lakersa za pomoc
Odp: Legia - 10/01/2011 11:19
I co córce odpowiedziales? Bez bycia na stadionie Legii wiem ze jestesmy sto lat za murzynami i w czarnej dupie. Taka przykra szara,rzeczywistosc...moze za 6-8 lat jak juz wszystkie "potrzebne" inwestycje bede zrealizowane to wezma sie za stadion. Tylko obawiam sie ze wtedy nikt nie bedzie u nas chcial grac a o licencji nie wspomne;/
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
właśnie wróciłem z Wawy , trochę służbowo , trochę pooglądać . Nie zabrakło czasu na stadion Legii . Powiem jedno - jesteśmy daleko za murzynami . abstrahuję od nowego stadionu bo tego u nas jeszcze za moich czasów nie uświadcze ale jak łezka się kręci gdy tak fajnie zrobiono "muzeum pamięci" , obok knajpa , całość rzeczywiście prezentuje się profesjonalnie. Nawet oficjalny sklep mimo znaczków głównie z trumną prezentuje się fajnie.Jedynie w czym dorównujemy , a może nawet lepiej jest u nas to gadzety produkcji kibicowskiej . Sklepiek obok stadionu ale wybór średni... choć kilka drobnostek zakupiłem. Z ust córki (6 lat) usłyszałem tekst roku dla mnie .. - tatuś , a kiedy mnie na taki stadion na Pogoń zabierzesz?... żal..k***a
wielkie dzięki dla Lakersa za pomoc
ale żeby tego jebanego ITI nie było
Co do ABJ to niestety już poruszany ten teamt, brak możliwości wypuszczania gadzetów z herbem a nawet ze samą eLeczką, ITI uważa ABJ ze wychodzi zniego całe zło i nie raz już kierowli sprawy do sądu a nawet napuszczali specialnie wynajętych detektywów którzy udawali klientów i sprawdzali czy napewno nie sprzedawane są jakieś gadzety z herbem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.