a propo Legii, zarząd KP wpadł na pomysł by wprowadzić pakiety biletowe na 3 topowe mecze wiosny. Cena pakietu jest droższa niż 3 biletów na te spotkania...
" Dobrze, że kibice Pogoni w 2002 roku, widząc, co dzieje się wokół ich ukochanej ekipy, utworzyli swoją drużynę - Pogoń Szczecin Nową. Przezorny zawsze ubezpieczony. Gdyby nie oni, dzisiaj prawdziwy futbol w tym mieście ludzie widzieliby tylko na archiwalnych zdjęciach…"/ AMF
Odp: Legia - 24/12/2010 13:26
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życze wszystkim braciom z Pogoni aby przechodzili przez te świetą w radosnej i rodzinnej atmosferze.
Odp: Legia - 24/12/2010 14:41
Ja mam pytanie dot ksiazki : Czy bedzie mozliwy zakup w empku (Wasza gazetka widnieje u nas wiec stad te pytanie) Oczywiscie Wesolych Swiat bracia
Ja mam pytanie dot ksiazki : Czy bedzie mozliwy zakup w empku (Wasza gazetka widnieje u nas wiec stad te pytanie) Oczywiscie Wesolych Swiat bracia
Nie wiem czy miałeś na myśli "Nasza Legia", ale ta "gazetka" nie ma już nic wspólnego ze starą "NL", bo kupiło ją iti i się sporo pozmieniało. Książka nie jest od KP, tak więc w Empiku raczej jej nie będzie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.