Odp: Muzyka - 02/05/2007 20:21
zasysajcie kolejny zajebisty kawałek ze Szcecińskiego Podziemia.. aż dusza śpiewa widząc jak Szczecińskie podziemie rozrasta się i promuje
Odp: Muzyka - 05/05/2007 19:36
Ja słucham muzyki klubowej,elektronicznej. Najlepszy według mnie jest trance (uplifting trance,progressive trance). Moi ulubieni DJ-e i producenci to:
-Tiesto (polecam album Just Be)
-Armin van Buuren
-Paul van Dyk
-Above & Beyond
-Gabriel & Dresden
-Ferry Corsten
-Kyau vs. Albert
-Blank & Jones
-ATB
-Nitrous Oxide
-Adam Nickey aka Kai Del Noi
Ja słucham muzyki klubowej,elektronicznej. Najlepszy według mnie jest trance (uplifting trance,progressive trance). Moi ulubieni DJ-e i producenci to:
-Armin van Buuren
-Paul van Dyk
-Above & Beyond
-Gabriel & Dresden
-Ferry Corsten
-Kyau vs. Albert
-Blank & Jones
-ATB
-Nitrous Oxide
Ja lubię frytki.. najlepiej z ketchupem. Mocno wysmażone i takie w miare słone. Polecam frytki avico.
Ma ktoś moze najnowszy singiel Vavamuffin- hooligan rootz. Jeśli tak to niech wrzuci na jakis serwer lub wyśle na: [email protected] Wielkie dzięki
też bym był zainteresowany tym kawałkiem jak coś to: [email protected]
i wie moze ktos jaki ma tytul ( + wykonawca) piosenka, która leciala dzis na Nowej z refrenem veni, vidi, vici?? jak ktoś ma to tez prosil bym o wyslanie na e-mail
-Armin van Buuren
-Paul van Dyk
-Above & Beyond
-Gabriel & Dresden
-Ferry Corsten
-Kyau vs. Albert
-Blank & Jones
-ATB
-Nitrous Oxide
Ja lubię frytki.. najlepiej z ketchupem. Mocno wysmażone i takie w miare słone. Polecam frytki avico.
Umarłem
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Odp: Muzyka - 12/05/2007 13:44
Prawdziwa przyjaźń
Ta pani jest nam winna 1000zł
Co nas dzieli
Kocham to życie mimo zła
ma ktoś te piosenki Wiele C.T.??
Odp: Muzyka - 12/05/2007 14:02
Miał ktoś już okazję przesłuchać nową płytę Linkin Park - " Minutes to midnight " ? Jeśli tak - jak wrażenia ?
Mi się podoba ich zmieniony styl (już nie ma prawie wcale hip-hopowych występów Shinody). Ogólnie cała płytka trzyma poziom, jednak wg mnie trochę za dużo spokojnych utworów.
Odp: Muzyka - 17/05/2007 21:57
Jutro 18 maja w Słowianinie o godz. 18 odbywają się eliminacje do "Gramy 2007" na ktorych między innymi wystąpi Hybryda i będzie obecny prezydent Krzystek, wiem że jutrzejszy dzień nie jest dobrym dniem do zabawy ale jesli ktoś z Was miał ochotę przyjść to informuję.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.