Odp: Legia - 25/09/2010 14:41
Tzn kto jest tą kurwą? Lech? Bo nie za bardzo rozumiem przesłania szalika, w końcu w barwach Lecha jest...
Oprawa Lecha też przedziwna Batman z czego wiem bronił swojego miasta, a na sektorówce jest Pałac Kultury, a potem nagle ten sam batman bije TB to już nie wiem swojego bije czy co?
Tzn kto jest tą kurwą? Lech? Bo nie za bardzo rozumiem przesłania szalika, w końcu w barwach Lecha jest...
Oprawa Lecha też przedziwna Batman z czego wiem bronił swojego miasta, a na sektorówce jest Pałac Kultury, a potem nagle ten sam batman bije TB to już nie wiem swojego bije czy co?
Druga oprawa za to mi się podoba.
Patrząc na tych frajerów mających szaliki na szyji to te ich L
to w rzeczywistości Ł czyli Łazienkowska
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
W piątek Legia za porozumieniem stron rozwiązała umowę z Piotrem Gizą. Informację przekazał dyrektor ds. rozwoju sportowego Marek Jóźwiak. Tym samym kończy się trzyletnia przygoda "Gizmo" z klubem z Łazienkowskiej.
Piotr Giza trafił na do Legii w połowie 2007 roku. Z drużyną wywalczył Puchar Polski i dwa wicemistrzostwa kraju. "Gizmo" rozegrał 95 meczów z "eLką" na piersi i strzelił 10 goli.
Legia - Lechia 0-1. Jak widac Bracia też mają problemy z grajkami.
Już od wielu spotkań Legia gra słabo, jedna jaskółka w postaci meczu z lechem wiosny nie czyni...widać efekt sklecania drużyny w miesiąc. Mimo to Żyleta pęka w szwach. Chciałem dziś iść na mecz, ale na Żyletę nie było już biletów...
Legia - Lechia 0-1. Jak widac Bracia też mają problemy z grajkami.
Już od wielu spotkań Legia gra słabo, jedna jaskółka w postaci meczu z lechem wiosny nie czyni...widać efekt sklecania drużyny w miesiąc. Mimo to Żyleta pęka w szwach. Chciałem dziś iść na mecz, ale na Żyletę nie było już biletów...
Czy to byla jaskolka? To Lech przegral mecz a nie Legia wygrala . Nie maja ataku , nie maja trenera i maja problemy podobne do nas.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.