Odp: Legia - 24/09/2010 21:57
Brawo! Wkońcu przebudzenie Legii.
Jaka ta polska piłka jest dziwna, drużyna która strzela 3 bramki Juventusowi przegrywa z drużyną z 14 miejsca z ekstraklasy, grającą w 10. Brawo dla Legii, zazdroszczę stadionu..
Odp: Legia - 24/09/2010 22:00
Już nie pamiętam kiedy Polski zespół tak walczył jak dziś Legia w II połowie.
Borysiuk z Vrdoljakiem cały mecz na wślizgu, wszyscy biegali aż miło.
Atmosfera po golu meeega
P.s Ja ze Stargardu i od 86 minuty prądu nie było ;D
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
" Dobrze, że kibice Pogoni w 2002 roku, widząc, co dzieje się wokół ich ukochanej ekipy, utworzyli swoją drużynę - Pogoń Szczecin Nową. Przezorny zawsze ubezpieczony. Gdyby nie oni, dzisiaj prawdziwy futbol w tym mieście ludzie widzieliby tylko na archiwalnych zdjęciach…"/ AMF
Odp: Legia - 25/09/2010 00:01
Bylem na mecz, pozdrowienia byly w nastepnujacej kolejnosci: POGON Olimpa syfo Ado Juve.
Atmosfera zajebista to malo powiedziane stadion macie przepiekny, akustyka swietna, ale jeden minus, prowadzacego doping, w ogole nie slychac na na zylecie, na 1 pietrze sektoru. Po bramce na 2:1, stadion oszalal i sie bawil dobre 10 minut po koncu meczu.
Pozdro dla spikera, ktory wyganial kuchenkorzy, oraz ZAJEBISTE DZIEKI DLA 2 KIBICOW LEGI KTORZY POZWOLILI MI KUPIC OSTATNI BILET NA MECZ, do tego na zylete! Wielkie dzieki i pozdro dla was.
p.s kuchenkorz mial 4 sektorowki, na prawde efektowne, do tego race. Zgacha kuchenkorzy, ktorzy byli pod sektorowka w czasie gdy zostala strzelona 2 bramka niesamowita, mieli sie bawic bez koszulek a stali w bez ruchu
Pozdro
p.s 2 Przyjechalem sam do wawy, a jutro wojak boxing night, jezeli jacys Legionisci ida, bardzo chetnie pojde z nimi na te walke gg w profilu
Odp: Legia - 25/09/2010 04:13
Majac 1 zawodnika wiecej Lech gral chyba juz na remis. Nie wiem na co liczyly pyry wchodzac na polowe Legii i kilkakrotnie strzal z odleglosci na bramke. Tak sie raczej nie gra przy remisie i z przewaga. Ta nie-efektywna a wrecz antyfutbolowa taktyka Lecha zemscila sie na nich. Bravo Legia za ambicje i gre do samego konca! Ladny mecz .... a stadionu to tylko pozazdroscic.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.