Odp: Muzyka - 10/03/2007 17:04
Mam taka prosbe szukam podobnego kawałka tzn z podobnym dzwiekiem.. (gdzies tak od 1:10), dzwiek ten jest duzo glosniejszy i wyrywajacy sie z reszty piosenki.. mialem kiedys ale wyrzucilem bo stwierdzilem ze smut znany kawałek..grają często w Czarnej Perle. mam nadzieje ze mi pomorzecie.. z gory dzieki
Odp: Muzyka - 14/03/2007 22:40
7 lipca 2007 roku The Prodigy zagrają we Wrocławiu na głównej scenie największego na świecie plenerowego festiwalu, którego zeszłoroczna polska edycja została okrzyknięta przez brytyjski Cream za najlepszą ze wszystkich!
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Muzyka - 21/03/2007 14:32
Zna ktoś tytuł piosenki techno : Jakaś babka świepa "You are My Destination" i coś tam dalej . Dla pomocy leciała dziś w Rabie koło 13
Odp: Muzyka - 22/03/2007 19:26
Odnosnie sciezki dzwiekowej ze skazanego... ciekawi mnie skad na plycie wzial sie utwor Nanah Cherry "Buffalo stance"... ogladajac obydwa sezony nie natknalem sie na ten numer...
Odp: Muzyka - 23/03/2007 09:13
Mr. puta - Green stuff
B Sound - These Sounds (Clubhouse Edit)
Discotronic - Now Is The Time
Paffendorf_Vs_The_Real_Booty_Babes_-_Where_Are_You_2007__Extended
paffendorf_-_la_la_la_girl_(the_real_booty_babes_remix)
Topmodelz - Your Love(Mondo Remix)
ibiza club - dance to the sound (rmx by xavius)
Fedde Le Grand - Put Your Hands Up For Detroit (Featuring King Gordy And Bizzare Extended Mix)
Mason Vs Princess Superstar - Perfect Exceeder
deep_groovers-all_night(andrea_t_mendoza_vs_tibet_club_remix)
Mika - Relax Take It Easy (Remix DJ Trhonic)
Dj Tiesto vs.Re Locate - Lethal Rogue (Filth Mix)
Andain - Beautiful Things (Have A Break Have A K And D Remix)
alex pain - silent scream
Syntone - Heal My World [Jesselyn Remix]
The Prodigy - Smack My Bitch Up (Richard Durand Remix)
Jasefos Ft. Claire Van Der Boom - Do What U Want (Max Graham Rmx)
Boca - Miami (Dave Schiemann 2007 White Re-Mix)
Fragma - Toca Miracle (Richard Durand Remix)
Cara Dillon vs 2 Devine - Black Is The Colour (Above & Beyond Divine Intervention Remix)
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.