Odp: Legia - 30/08/2010 23:09
z tego Morientesa od rana lał cały legijny netowy światek we wszystkich komentarzach - widziano go w kebabach, salonach gier, tramwajach
a pod wieczór newsa podał Eurosport a potem reszta - wszyscy oparli sie na anonimowych źródłach
Odp: Legia - 09/09/2010 10:44
Jakiś czas temu trafiłem na skróty z ligi argentyńskiej, była to 2 kolejka tego sezonu dokładnie mecz All Boys - Velez Sarsfield. Na samym początku skrótu z tego meczu pokazano trybuny, moją uwagę przykuła flaga " Warszawa", która pojawiła się na trybunie fanatyków gospodarzy. Ma ktoś może więcej informacji na ten temat, wiadomo że podczas wakacji są różne wyprawy na kontynent południowoamerykański w celu obejrzenia meczu ale z flagą na sektorze spotykam się chyba po raz pierwszy.
Kilka fotek:
też to widziałem oglądając tydzień temu ligę argentyńską aczkolwiek ja widziałem te flagę zszytą z innymi czyli pewnie zszywają co popadnie żeby zrobić większą flagę...taki już ich dziwny klimat...
tylko skąd to mają?
PS: jednak ta flaga, która widziałem to napis Warszawa na biało czerwonym tle (bez herbu Legii).
Ostatnio edytowany przez: kijevo, 10 września 2010, 17:35 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Legia - 17/09/2010 14:12
Warto dodać, że owa praca jak i ta, którą ostatnio wrzucałem z motywem powstańczym, to efekty rozpoczętej przez grupę UZL akcji " Malujemy Syreni Gród". W info na ll, podane są gotowe formularze do załatwiania legalnych ścian.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.