Szczecińskie podziemie kolejny raz na scenie. Dobre Słowo #2 już 23 lutego w DK Słowianin (ul. Korzeniowskiego 2). Parkiet rozgrzeją dj Falcon, dj Tomson, dj Kielon, dj Kiero oraz dj Ace.
Tym razem będziecie mogli wysłuchać 14 koncertów. Zagrają : Specnaz (Sawa, DK), Tw Skład, Shpinago, Kontext, Absolwenci (Rolba, Orzeu), Konvlikt (Bonu$, Genzo), Mc Demo Ra, Sage, Benior, BezKi2 (Iniemamocni), Ghetto Sun, Alphabetic, SPS oraz eFte.
Start od godziny 19:00, w godzinach 19:00-20:00 dla odważnych wolny mikrofon, koncerty zaczynają się już od godziny 20:00. Nie zabraknie licznych atrakcji - pokazów beatboxu, freestyle, karaoke, oraz gratisów rzucanych w kierunku publiczności!
Na scenie pojawi się także Zysy ze szczecińskiego składu HTOZ, oraz TaySeeDoc (Gryfino). Beatboxerow wspomagał będzie Meduz (Gryfino) przy użyciu MPC XL 2000.
Bilety do nabycia w sklepie Andegrand (Al. Wojska Polskiego 49). Cena biletu 10 złotych w przedsprzedaży, 15 złotych od 20 lutego i w dniu imprezy.
Więcej informacji na www.dobreslowo.pl, oraz pod mailem [email protected].
Dobre Słowo #2
Miejsce: Szczecin, DK Słowianin (Ul. Korzeniowskiego 2)
Data: 23.02.07,
Start: 19:00
Bilety: 10/15 PLN
Wybiera sie ktos?
Aha jeszcze jedno...mam ogromna prosbe...czy ma ktos z was moze plyte Wiele CT - Owoce miasta? Bylbym wdzieczny za jakikolwiek sposob przekazania mi jej
Ostatnio edytowany przez: borsuk, 17 lutego 2007, 14:13 [1 raz(y)]
Odp: Muzyka - 20/02/2007 22:01
Nie wiem czy każdy wie, że 14.04 odbędzie się w hali ludowej we Wrocku koncert Tiesto.
Zostało jeszcze około 950 biletów w cenie 120 zł. Więcej info tutaj : Tiesto w Polsce
Wybiera się ktoś?
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Nie wiem czy każdy wie, że 14.04 odbędzie się w hali ludowej we Wrocku koncert Tiesto.
Zostało jeszcze około 950 biletów w cenie 120 zł. Więcej info tutaj : Tiesto w Polsce
Wybiera się ktoś?
Bileciki juz dawno zakupione.Bedzie lepiej niz w 2005 r cos czuje
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Odp: Muzyka - 23/02/2007 20:27
posluchajcie sobie OSTRego nowego zdecydowanie lepszy od "7". sciagnalem, przesluchalem, jestem milo zaskoczony, mialem nie kupowac ale jutro jade po oryginal. trzeba wspierac polskich artystow tzn. jeszcze Łone i Kazimierza S.
P.S. fajnie po rzadzie jedzie
posluchajcie sobie OSTRego nowego zdecydowanie lepszy od "7". sciagnalem, przesluchalem, jestem milo zaskoczony, mialem nie kupowac ale jutro jade po oryginal. trzeba wspierac polskich artystow tzn. jeszcze Łone i Kazimierza S.
kapitalna płyta, nie mam pytań. A cena - 20 zł jest śmiesznie mała.
Kto był wczoraj w Sławku? Co to za hujowe nagłośnienie, zrozumiałem z każdego kawałka może po 3 słowa i nie był to napewno efekt wypitych browarów.
Sawa nie miał siły wrzucać heh
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Muzyka - 24/02/2007 17:47
Może był to efekt spalonego zielonego co? Jedynie Thomi z Kontextu nawijał tak, że można bylo wszystko zrozumieć - chociaż nie byłem od samego początku.
Odp: Muzyka - 25/02/2007 11:41
wie ktos moze skad sciagnac plyte Afrontu - Coraz gorzej?? tylko nie mowcie ze z emula bo wlaczylem i przez 2 dni nic nie polecialo
Wczoraj zakupiłem. Jeszcze nie miałem czasu porządnie przesłuchać, ale maska mi się uśmiechnęła przy "Czarna miłość"
Poza tym narazie stwierdziam że trzyma poziom, ale czy dla mnie będzie lepsza od "7" - to nie wiem, bo "7" bardzo mi pasowała.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Muzyka - 25/02/2007 14:10
Czy ktos moglby sciagnac ten kawalek, a nastepnie wrzucic go np. na www.wyslijto.pl ? Bylbym wdzieczny. Shabaam Sahdeeq feat. Xzibit - Concrete
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.