teraz trzeba Wam karty kibola wyrobic i pokazać,że całkiem udanie zagospodarowalismy stadion mimo,że w czasie Waszego zwiedzania w Dniu Otwartym nie wyglądało to najlepiej
NO mam nadzieje Mort ze juz 2 pazdziernika na meczu z gdanska k...a bede mogl podziwiac wasz wysilek L&P
kolega niech zacznie przede wszystkim na mecze Pogoni jeździć
Spokojnie czasami sa bardzo wazne rzeczy ktore niestety!!! trzeba posatwic przed swoja miloscia Gliwice sa juz w kalendarzu zaznaczone wiec do zobaczenia w drodze
Dobra już wszystko wiem. Racja normalnie jest potrzebna karta kibica, ale nie zawsze.
dobrze Kasztaniak pisze - na wyjazdy jak jesteś zameldowany poza Warszawą wystarczy dowód.
U siebie teoretycznie musisz mieć kartę kibola. Ale to się da ogarnąć przed meczem
Mozna cos więcej na temat tego drugiego zdania ? Bo chcialem sie wybrac na jakis meczyk,ale slyszalem ze bez karty kibica nie da rady,a ponoc trzeba ja osobiscie wyrobic w Warszawie??!!
Dobra już wszystko wiem. Racja normalnie jest potrzebna karta kibica, ale nie zawsze.
dobrze Kasztaniak pisze - na wyjazdy jak jesteś zameldowany poza Warszawą wystarczy dowód.
U siebie teoretycznie musisz mieć kartę kibola. Ale to się da ogarnąć przed meczem
Mozna cos więcej na temat tego drugiego zdania ? Bo chcialem sie wybrac na jakis meczyk,ale slyszalem ze bez karty kibica nie da rady,a ponoc trzeba ja osobiscie wyrobic w Warszawie??!!
pewnie Mortowi chodziło o to, że wyrobisz sobie przed meczem
Hehe.. no tak,ale czas oczekiwania jest chyba dluższy niż te kilka godzin przed meczem??!! No i jaki koszt wyrobienia karty?
Hehe.. no tak,ale czas oczekiwania jest chyba dluższy niż te kilka godzin przed meczem??!! No i jaki koszt wyrobienia karty?
do końca sierpnia za free jest a później 20 zł ma być. Ci co mieli wyrobić to wyrobili i sądzę, że długo nie będzie to trwało.
"Jak poinformowała oficjalna strona Legii Legia.com, 10 października na Łazienkowskiej dojdzie do bardzo ciekawego sparingu. Legia zagra z zaprzyjaźnionym Den Haag. Spotkanie zaplanowano na niedzielę, godzina nie jest jeszcze znana. Obecnie trwają negocjacje pomiędzy zainteresowanymi stronami w sprawie szczegółów.
Wiadomo natomiast, że dochód z tego spotkania zostanie przekazany na cel charytatywny."
Odp: Legia - 28/08/2010 12:37
A na Legii wczoraj udało się zebrać całkiem ogromną sumę pieniądze na zbiórce na oprawe, takiej kwoty nie osiągniemy u nas przez cały sezon zbiórek albo nawet i 2.
Dokładna kwota pewnie będzie wkrótce więc, się nie będę wychylać.
A na Legii wczoraj udało się zebrać całkiem ogromną sumę pieniądze na zbiórce na oprawe, takiej kwoty nie osiągniemy u nas przez cały sezon zbiórek albo nawet i 2.
strzelam, że jakieś 20 000 - 30 000 złotych(no chyba, że jeszcze więcej). Na starym stadionie uzbierane kwoty robiły wrażenie(porównując to właśnie chociażby do zbiórek w Sz-nie, gdzie niestety u Nas maksyma "nic nie dać, a wymagać" jest wciąż żywa...)) to w sumie nie ma się co dziwić
Odp: Legia - 28/08/2010 13:51
Warto też podkreślić fakt, że pierwszy raz wisiała też fana Warriors'ów w Warszawie. Debiut miała we Wrocku, a wczoraj w stolicy. Szyta u Nas w mieście
strzelam, że jakieś 20 000 - 30 000 złotych(no chyba, że jeszcze więcej). Na starym stadionie uzbierane kwoty robiły wrażenie(porównując to właśnie chociażby do zbiórek w Sz-nie, gdzie niestety u Nas maksyma "nic nie dać, a wymagać" jest wciąż żywa...)) to w sumie nie ma się co dziwić
Ultrasi zebrali 25 tysięcy złotych!
Wczorajszy dzień niewątpliwie przejdzie do historii zorganizowanego ruchu kibicowskiego w Polsce. Stanie się tak dlatego, że rezultat przedmeczowej zbiórki pieniędzy na oprawy meczowe to absolutny rekord wśród kibiców z całego kraju! "Nasz poprzedni najlepszy wynik został przebity dwukrotnie, ponieważ... zebraliśmy wczoraj ponad 25 tysięcy złotych!" - informują Nieznani Sprawcy.
No widze chlopaki (O.F.M.C) ze wasza flaga wisi w centralnym miejscu A atmosfery to tylko pozazdroscic ,ale i u nas nastana piekne czasy!!! Mam nadzieje ze do zobaczenia juz niedlugo.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.