Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 04/03/2008 18:45
gdynie zaorac, taipei "ztsunamić" i bedzie dobrze, od ukrycia wynikow podwajam liczbe kont, btw na innych uczelniach niz WNEiZ tez tak zrywaja plakaty namawiajace do glosowania?? pelno rozkleilem a wiekszosc zerwali i tylko przy wejsciu sie ostaly. ale teraz sie wycwanilem i zalaminowanych na podklejce tak latwo juz nie odkleja
swoja droga, w profilu na nk jest ponad 25tys ludzi, kazdy by oddal po 10 glosow plus ci co oddaja wiecej i bysmy taipeia nosem wciagneli, fakt jest taki ze duzo ludzi nie wie ze mozna z wielu kont oddawac glosy, juz u siebie na uczelni duzo osob musialem uswiadomic, niektorzy nawet nie wiedzieli ze codziennie mozna glosowac... i ogolnie w chuj sceptykow jest: bla bla bla po co glosowac jak i tak nie dogonimy gory bo bla bla bla, bez sensu, a po co, bla bla bla, do czego, Szczecin jest caly w psich gownach, bla bla bla, glosujmy na włoszczowa . straszni ludzie w tym kraju zyja... no nic wracamy do glosowania
Ostatnio edytowany przez: tribu, 4 marca 2008, 18:50 [2 raz(y)]
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 04/03/2008 18:48
@chtwo jest wrzucone info na Legialive i na kibice.net...tylko nie wiem czy ktos podbijal temat na legii i byc moze zaginelo w akcji...
@tribu na pewno nie studiujesz na mojej uczelni?? mam to samo w uj sceptykow...az przerazenie ogarnia..no ale nic trzeba walczyc...ps tez juz tak liczylem to jest opcja mega optymistyczna te 10 glosow na osobe
głosowanie na Szczecin i inne miasto nie ma sensu bo tylko zabiera więcej czasu
Procenty są całkowicie zależne od ilości głosów oddanych na dane miasto i odzwierciedlają tylko proporcje głosów do całości. Nie da sie przegonic Gdyni tylko dlatego, że głosujemy jeszce dodatkowo na inne miasto. Co prawda w ten sposób procentowa strata do drugiego miejsca będzie sie zmniejszać bo w końcu całkowita ilość oddanych głosów będzie większa, ale pomyślcie logicznie: jak ktoś odda na mnie 100 głosów, a na was tylko 99 to nawet przy milionie głosów oddanych na innych ludzi i tak będe od was wyżej w łącznej klasyfikacji mimo, że procent róznicy między nami będzie miroskopijny. Tak więc do dzieła: TYLKO SZCZECIN!!!
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
filmik bardzo dobry, mozna by jeszcze na youtube wrzucic
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 05/03/2008 00:32
Witam wszystkich! Gdynia wymięknie, bo systematycznie odrabiamy straty! Właśnie dosmażyłem kolejne kotlety i moja kuchna jest już tak wielka, że cały garnizon można tym wykarmić . Robicie kawał dobrej roboty, a prawdziwi szczecinianie robią co mogą, aby tylko nasze piękne miasto pokazać światu!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763347001 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.