ta druga masa może nie tylko zjechać.
W sumie wiele klubów budując nowy stadion chciało by nie przeprowadzać się tylko grać na obecnym w czasie remontu. W przypadku Legii do użytku oddali 75 % obiektu i jest to w sumie pierwsze otwarcie - bo tak naprawdę co mieli zrobić?? Jak by poczekali i nie robili teraz otwarcia - to jak by zrobili to mając gotowy stadion cały nie było by już takiego szału i ciekawości.
Wniosek jeden - nie narzekajmy tylko cieszmy się że ze stadionami wreszcie w Polsce poszło do przodu. Chociaż, tam gdzie najbardziej byśmy chcieli nie dzieje się nic.
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Choćby po to, że termin odbycia spotkania z Arsenalem według zapisów przy sprzedaży Fabiańskiego, przedawnił by się za te pół roku, i nie ma na co czekać. Mają możliwość to robią pierwsze otwarcie.
Druga sprawa, żeby zrobić kompletne otwarcie, to musieli by zburzyć cały stary stadion jednocześnie, wtedy byś pewnie pisał, że tylko w Polsce, kibice nie mają sposobności na żywo oglądać zespołu
Odp: Legia - 06/08/2010 12:40
Legii brak gry w pucharach może wyjść na dobre. Więcej czasu, więcej spokoju i komfort psychiczny, że nie odpadło się np. z Azerami
Odp: Legia - 06/08/2010 12:53
a ja mam pytanie co do osoby S. Klub odwiesił wszystkie zakazy po za jednym.Czy jest szansa,że S. też będzie miał odwieszony zakaz czy po prostu SKLW zgodziło się nie układ z iti i zostawiło jednego kibica z zakazem?
a ja mam pytanie co do osoby S. Klub odwiesił wszystkie zakazy po za jednym.Czy jest szansa,że S. też będzie miał odwieszony zakaz czy po prostu SKLW zgodziło się nie układ z iti i zostawiło jednego kibica z zakazem?
ten jeden zakaz to nie S.
Staruch ma utrzymany zakaz, Terrorysta jest nie wpuszczany od tak sobie. Na tą chwile Legia pracuje nad tym by przygotować kp stosowne wyjście by na stadion wrócili także oni.
Staruch ma utrzymany zakaz, Terrorysta jest nie wpuszczany od tak sobie. Na tą chwile Legia pracuje nad tym by przygotować kp stosowne wyjście by na stadion wrócili także oni.
yyyy... pogadamy na żywo
Wniosek jeden - nie narzekajmy tylko cieszmy się że ze stadionami wreszcie w Polsce poszło do przodu. Chociaż, tam gdzie najbardziej byśmy chcieli nie dzieje się nic.
Może i byście chcieli ale na szczęście to się jeszcze nie stanie.
Ja wole nasze stare klimatyczne stadiony. Nawet takie z 2-metrowymi zasiekami. Gdzie nad głową nie wisi Ci kamera, a obok nie stoi "przyjaciel" spotters. Takie gdzie wchodzi się na przedarty bilet z poprzedniego sezonu i takie na których stoisz i siedzisz tam gdzie Ci się tylko podoba. I co najważniejsze nie dostajesz zakazu za byle g*wno.
Dobrze, że chociaż te kilka lat będzie można dobrze powspominać.
To już nie wróci...:/
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.