Odp: Muzyka - 04/01/2007 21:40
no to ja wrzuce pare hiciorow z sylwka bo paru czystych;D
STARTING ROCK- DON T GO
AKCENT - FRENCH KISS
J TIMBARLAKE- MY LOVE ale ver z oakenfold radio
DJ ALIGATOR FEAT ARASH - IRAN IRAN
ACTIV - VISEZ
PACHANGA - CLOSE TO YOU
BEATS AND STYLES - DYNAMITE
STARSTYLES - HIGHER
AKCENT - DZIEWCZYNA Z KLUBU DISCO kto tego przeboju nie ma;p
BASS HUNTER - vI SITTER...
BLOODHOUND GANG - BAD TOUCH 2007
CHA CHA - CHELLO tylko dla zaawansowanych;D
CUBA CLUB- CUBA to po paru wiekszych drinachl
KASH - DREAM ON BLACK GIRL
BOYS - DLACZEGO TY MI W GLOWIE ZAWROCILAS
HELENA RASK 0 NO LOVE
D-BOMB 0 MYSLE
DJ MAGIC GET DOWN
CHICANE TOM JONES - STONED IN LOVE
Odp: Muzyka - 04/01/2007 22:07
ja polecam płytke reggae zespołu Maleo Reggae Rockets- Reggamowa dla tych co lubią takie klimaty. Na płytce pojawiają się Mr. Reggenerator i Pablopavo z vavamuffin. Polecam
Odp: Muzyka - 05/01/2007 06:24
Podejzewam ze malo jest takich osob ale na wszelki wypadek dla tych co jeszcze nie wiedza oglaszam wszem i wobec:
13 stycznia 2007 w szczecińskim klubie Słowianin wystąpi legenda polskiej sceny rap Molesta Ewenement. Zespół zagra w pełnym składzie: na scenie pojawi się Włodi, Vienio, Pele i Wilku.
Przed koncertem Molesty zagrają Projektanci pracujący obecnie nad swoją drugą płytą. Nie zabraknie na scenie gości, którzy wspierają reprezentacje Szczecina na ich nowym materiale.
Koncert Molesty i niejako wspólny powrót na scenę po sześciu latach promować będzie czwartą płytę zespołu "Nigdy nie mów nigdy". Album wydany 1ego listopada stał sie hitem na krajowych listach sprzedaży. Znakomita liryka, klasyczne bity a do tego skuteczna promocja oparta o udane teledyski zapewniły płycie sukces.
Imprezę zagra Dj Woda.
Start: 20.00
Bilety w przedsprzedaży 22 PLN, w dniu koncertu 25
Przedsprzedaż: sklep Andegrand
Odp: Muzyka - 05/01/2007 07:16
Nie wiem ile dokładnie jest przygotowanych biletów na koncert ale do wczoraj poszło z tego co się orientuje około 150...
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Odp: Muzyka - 07/01/2007 09:33
wie moze ktos co to jest za utwor w oryginale (to jest wersja zapozyczona przez KNŻ na bonusowy utwor na Porozumieniu Ponad Podziałami) utwór
Odp: Muzyka - 07/01/2007 14:45
Szukam osób które podrzuciłyby mi pare(naście) utworów hard techno, progres., schranzu czy d'n'b. Prosze tylko nie ośmieszajcie się jakimiś Master Blaster. Licze na ciekawe propozycje.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Muzyka - 11/01/2007 20:44
Mam prośbę. Mógłby ktoś podać tytuł do posenki, która dość częst i to już od dawna leci w radiu? W refrenie jest m.in. tekst : "it's the first day - of the rest of your life".
Z góry dzięki
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.