Na pewno będzie lepiej niż teraz, bo przy 3 trybunach jak poszło Ceee to zajebiście odbiło się od pozostałych, a jak będzie zamknięte to... tylko oby porozumienie do tego czasu wytrwało
Zgodnie z zapowiedzią prezesa Kosmali z poniedziałku, Legia ponownie umożliwia kibicom zarabianie na bilety, w zamian za sprzątanie stadionu dzień po meczu. W akcji "Zarób na bilet" będzie mógł wziąć udział każdy, kto posiada kartę kibica. Liczba miejsc na każde spotkanie będzie ograniczona, a decydować będzie kolejność zgłoszeń.
Odp: Legia - 05/08/2010 12:29
JESZCZE RAZ WIELKIE DZIEKI ZA WSZYSTKO!!!! BYLO MILO PRZEZYC COS TAKIEGO. POZDRO DLA CYWILA CIEBIE MORT A.D.H.D FUSA RORKA I WSZYSTKICH CHLOPAKOW Z O.F.M.C
Dla zainteresowanych prezentacja Legi na nsporcie leci.
Byłem, widziałem i... jestz zajebiście szkoda, że takiego stadionu to się w Szczecinie nie doczekam... sama prezentacja to jakieś dno, ale śpiewy przed nią optymistycznie pozwalają patrzeć na formę Legionistów. "Ole ole" jeszcze bardziej melodyjne niż było
Dla zainteresowanych prezentacja Legi na nsporcie leci.
Byłem, widziałem i... jestz zajebiście szkoda, że takiego stadionu to się w Szczecinie nie doczekam... sama prezentacja to jakieś dno, ale śpiewy przed nią optymistycznie pozwalają patrzeć na formę Legionistów. "Ole ole" jeszcze bardziej melodyjne niż było
Ostatnio edytowany przez: J., 6 sierpnia 2010, 04:03 [1 raz(y)]
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Chyba tylko w Polsce otwiera się stadiony, które nie są jeszcze ukończone..
chyba tylko w Polsce jest masa baranów, które co by nie było to i tak będą narzekać...
Chyba tylko w Polsce jak się napisze swoje zdanie to znajduje się druga masa baranów która musi kogoś zjechać. Stadion bardzo ładny (zarówno w środku jak i z zewnątrz) i jak na polskie warunki bardzo ciekawy. Po prostu wydaje mi się dziwnie huczne otwieranie stadionu, którego jedna trybuna nie jest jeszcze ukończona. Nie wiem po co ten pośpiech. Tyle.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Chyba tylko w Polsce otwiera się stadiony, które nie są jeszcze ukończone..
chyba tylko w Polsce jest masa baranów, które co by nie było to i tak będą narzekać...
Chyba tylko w Polsce jak się napisze swoje zdanie to znajduje się druga masa baranów która musi kogoś zjechać. Stadion bardzo ładny (zarówno w środku jak i z zewnątrz) i jak na polskie warunki bardzo ciekawy. Po prostu wydaje mi się dziwnie huczne otwieranie stadionu, którego jedna trybuna nie jest jeszcze ukończona. Nie wiem po co ten pośpiech. Tyle.
ITI nie jest takie głupie. Zrobi 2 otwarcia, jak to wczoraj mówił Marek Drabczyk "najnowocześniejszego stadionu w Europie" . Stadion fajny, wreszcie coś na poziomie, ale niech nie przesadzają z takimi słowami, bo zaraz na Legii będzie grała Barcelona i inne Manchestery.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.