Odp: Muzyka - 22/11/2006 19:25
może ktoś polecić jakąś muze (najlepiej sam instrumental, bez wokalu) żeby pasowała jako tło do takiej...jakby to powiedzieć, "mrocznej sytuacji" gdy np. schodzimy ciemną klatką, wychodzimy na ulice i czeka nas tam "niemiła niespodzianka". Chodzi mi o taką muze która podkręcała by napięcie (typu motyw przewodni z filmu "Requiem for a dream"). Mam nadzieje, że w miare jasno opisałem sprawe i dzięki z góry za pomoc
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Muzyka - 22/11/2006 20:45
Ma ktoś może linka do płyty Eminema - The Re-Up bo jest już na necie ale na rapidzie a mi rapid coś sie zwalił i jakby ktoś miał link to tylko nie na rapidzie.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
A to się ździwiłem teraz, bo do zaplanowanej premiery na 5 grudnia, pozostało jakieś dwa tygodnie. A tu już przeciek w sieci, właśnie zasysam z linka. Dzięki.
Odp: Muzyka - 23/11/2006 20:13
13 stycznia 2007 w szczecińskim klubie Słowianin wystąpi legenda polskiej sceny rap Molesta Ewenement. Zespół zagra w pełnym składzie: na scenie pojawi się Włodi, Vienio, Pele i Wilku.
Przed koncertem Molesty zagrają Projektanci pracujący obecnie nad swoją drugą płytą. Nie zabraknie na scenie gości, którzy wspierają reprezentacje Szczecina na ich nowym materiale.
Koncert Molesty i niejako wspólny powrót na scenę po sześciu latach promować będzie czwartą płytę zespołu "Nigdy nie mów nigdy". Album wydany 1ego listopada stał sie hitem na krajowych listach sprzedaży. Znakomita liryka, klasyczne bity a do tego skuteczna promocja oparta o udane teledyski zapewniły płycie sukces.
Imprezę zagra Dj Woda.
Start: 20.00
Bilety w przedsprzedaży 22 PLN, w dniu koncertu 25
Przedsprzedaż: sklep Andegrand
może ktoś polecić jakąś muze (najlepiej sam instrumental, bez wokalu) żeby pasowała jako tło do takiej...jakby to powiedzieć, "mrocznej sytuacji" gdy np. schodzimy ciemną klatką, wychodzimy na ulice i czeka nas tam "niemiła niespodzianka". Chodzi mi o taką muze która podkręcała by napięcie (typu motyw przewodni z filmu "Requiem for a dream"). Mam nadzieje, że w miare jasno opisałem sprawe i dzięki z góry za pomoc
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.