Odp: Australian Open 2006 :) - 28/01/2007 10:55
7:6 dla Federera w pierwszym secie... Mecz podoba mi się, nie ma jendostronnego widowiska, troche szaleństwa czasem jest Gdyby Gonzo... wykorzystał jedną z dwóch piłek setowych.... ale nie am co gdybać.. jak zasłuży to wygra tego seta
Ps. też Was już wkurwia ta reklama KIA z Nadalem idzie dostać oczopląsu
edit 12:15: no i Federer wygrał 7:6, 6:4, 6:4 Poprostu był lepszy, szkoda mi Gonzalesa bo gdyby wykorzystał piłke setową w I secie to mecz może byłby dłuższy jednak z drugiej strony nie ma co gdybać Ogólnie mecz... mógł się podobać ale heroicznej walki to nie było bo poprostu być nie mogło...
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 28 stycznia 2007, 12:16 [1 raz(y)]
Odp: Australian Open 2006 :) - 19/01/2008 21:21
Radwańska awansowała do 1/8 oby nie było tak jak w US Open.... Powiem Wam, ze postawa dwoch polskich tenisistek w Australian Open '08 to zaskoczenie, (dobrze ze in plus )
Wczoraj Roddick przegrał z Niemcem Koe... ciezko mi napisac jego nazwisko bo nie pamietam ale szczerze mowiac niestety zasluzyl na wygrana... ehhh ten Roddick a dzis Federer zajebiscie sie meczyl z tym niesamowitym serbem Tipsaroviciem...
Ps. jak zmienili nawierzchnie w Melbourne to troszke lepiej sie oglada ten tenis zwlaszczagdy mecz jest rozgrywany na otwartym korcie w sloncu... no i jak rok temu pisalem dalej leci ta reklama z Nadalem...
Odp: Australian Open 2006 :) - 19/01/2008 22:45
Brawo dla Agi Radwańskiej!!! Dziewczyna już nie raz udowodniła ze potrafi walczyć z najlepszymi co najwazniejsze w większości przypadków skutecznie brawo naprawde wielki talent oby nie zmarnować go!! Powodzenia w nastepnym meczu
Odp: Australian Open 2006 :) - 20/01/2008 01:47
Wszystko pieknie tylko po co dziewczyna gra jeszcze w deblu,jeszcze jest zbyt malo doswiadczona zawodniczka i kondycyjnie nie jest tak super przygotowana zeby grac 2 mecze dziennie.Nie wiem oczywiscie czy z debla juz nie odpadla ale grala
Odp: Australian Open 2006 :) - 20/01/2008 03:35
Marta jest w swietnej formie.Nie wiem co sie zmienilo,czy cos w przygotowaniach czy znowu nowy trener ale cos wypalilo i mamy dwie Polki w IV rundzie,to jest cos !
Edit.
A Matkowski & Frystenberg w 3 rundzie !
Ostatnio edytowany przez: byku, 20 stycznia 2008, 03:49 [1 raz(y)]
Odp: Australian Open 2006 :) - 21/01/2008 17:13
No i stało się... Radwańska zagra w ćwierćfinale Kolejna nieprzespana nocka się szykuje co do Domachowskiej to na prawde jestem w szoku(zdobyła 171 pkt do rankingu i awansowała o ponad 70 pozycji ), jak cały sezon będzie grała tak jak AusOpen to chyba będziemy mieć dwie polki w pierwszej 30 rankingu światowego tylko żeby nie okazało się, że te występy w Australii to jakiś "wypadek" przy pracy...
Ps. Wreszcie jakieś polskie akcenty w tenisie tylko teraz czekać na jakiegoś chłopa który zacznie pukać do światowej czołówki
Zapewne Isia będzie grała 23.01(w nocy z wtorku na środe) w sesji wieczornej(tak mi się wydaję) na oficjalnej stronie AusOpen nie ma podanego terminarza na 23.01 tak więc nie chcę Cię wprowadzać w błąd Polecam oficjalną stronę turnieju Australian Open
Niestety...może jak ja zacznę grać w tenisa to jakaś nadzieja się pojawi ( joke )
Poprawka, 1:00 , oby wygrala Agnieszka,ale ogromne wrazenie zrobila dzisiaj na mnie gra Szarapowej z Henin, to co z nia zrobila to masakra.Cos czuje zwyciestwo calego turnieju przez ,,Ikonę rosyjskiego tenisa''
Odp: Australian Open 2006 :) - 23/01/2008 11:12
na tym kończymy pasjonować sie australian open 2008 a Radwańska jak nie popracuje nad serwisem to nigdy nie będzie wielką tenisistką-owszem będą pojedyńcze sukcesy,bo awans do ćwierćfinału jest sporym osiągnięciem,ale to będzie wszystko na co bedzie ja stać
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.