no, jestem mile zaskoczony nie spodziewałem się, że telewizja potraktuje temat aż tak poważnie. Ale to powinno nas zmobilizować do jeszcze większej walki o nasze miasto
btw. Już 11.2%
IS odnośnie Twojego zdania, że opłaca się wysyłać 10-latkom info na gg. Tutaj masz moją rozmowę z pewnym 11-latkiem: (rozmowa sklejona z 3 różnych w odstępie kilku godzin)
Ja 1:21:23
Szczecin na planszy Monopoly? Tak to możliwe!
Możemy razem tego dokonać! Jesteśmy już blisko celu!
Głosuj codziennie na Szczecin, PL wybierając nasze miasto z spisu w kolumnie po prawej stronie http://www.monopolyworldvote.com/pl_PL/world
więcej info: www.szczecin.pl
817121 11:59:29
nie wieze w to
817121 11:59:35
nie mi takie numery
Ja 13:24:12
to uwierz ;]
Ja 13:24:19
wejdź na oficjalną strone miasta, tam masz więcej info
Ja 13:24:20
pozdrawiam
817121 20:08:50
spadaj
Nadal uważasz, że opłaca się wysyłać jeszcze młodszej grupie odbiorców? Podejrzewam, że ich reakcje będą podobne
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 02/03/2008 20:57
Myślę, że możemy sobie pogratulować, bo plan na dzisiaj został wypełniony Quebec jest już nasz, teraz trzeba dostać się na jedno z tych brązowych pól Jeszcze bardziej cieszy fakt, że w Quebec jest teraz godzina 15, czyli przez cały poranek nie byli w stanie odeprzeć naszego ataku oby tak dalej. Cel na jutro wg mnie to jak najbardziej zbliżyć się do Gdyni i uzyskać bezpieczną przewagę nad Quebec
Ostatnio edytowany przez: Lrd, 2 marca 2008, 21:03 [1 raz(y)]
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 02/03/2008 20:57
Słuchajcie zróbmy porządek z postami. Naprawde ciężko sie połapać co kto robi, kto do kogo już wysłał info na gg itd. Zależy nam w tej akcji na skuteczności a nie na tym że ktoś starci swoje siły na przekonywaniu mieszkańców Toronto żeby głosowali na Szczecin gdy nawet ludzie z naszego regionu nie wszyscy wiedza ze jest taka inicjatywa.
Mamy już 11,4 % i nadal potrzebne nam sa osoby do wysylania wiadomosci na gg. Kto chętny?
Ostatnio edytowany przez: IS, 2 marca 2008, 21:04 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763347002 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.