jeżeli ktoś jutro będzie miał kontakt z przedstawicielami miasta niech podyskutuje na ten temat, bo szansa jest wielka, tylko potrzebujemy troche wsparcia,
może coś to da, a tymczasem głosujemy dalej, Quebec trzeba dziś łyknąć!
a moze faktycznie gdynia sobie pomaga jakos ;> ?? no bo kuwa to jest niemozliwe... skad oni maja te glosy jak w naszym profilu na NK jest okolo 20 tys i niech chociaz polowa odda 10 glosow dziennie to wychodzi okolo 120 tys glosow plus Ci 'niezrzeszeni' niech bedzie w soomie jakies 125 tysiecy glosow dziennie (polowa populacji Gdyni!!!) ... no nie wiem moze po prostu moje rachunki sa nazbyt optymistyczne
Gdynia sobie juz dawno odpuscial akcje na nasza-klasa
-jest tam tylko kilka aktywnych osob
To źle, bo gdyby u nas tego profilu nie bylo to nawet 5 % byśmy nie osiągnęli. No ale Wy tak czy tak sobie poradzicie.
Zakładać konta na o2.pl bo stamtąd naprawdę można sporo głosów zyskać! szczególnie dziś kiedy większość nie ma nic konkretnego do roboty jak to w niedzielne popołudnie
3 miejsce dziś pewnie łykniemy, oby później akcja jeszcze bardziej się rozkręciła
Zakładać konta na o2.pl bo stamtąd naprawdę można sporo głosów zyskać! szczególnie dziś kiedy większość nie ma nic konkretnego do roboty jak to w niedzielne popołudnie
Jakby kazdy na forum założył po 20 kont to moze byśmy podskoczyli z 1%
wydaje mi sie ze forumowicze caly czas tworza... tylko ze troche mi w tym mecz przeszkadza, ale jakos staram sie to laczyc
Przeclaw zagadal mnie .. z nikad takiego odzewu jak od nich - i o dziwo kazdy zadawal mi to-samo-pytanie "kim jestes?"
ze szczecina niestety malo kulturalne odpowiedzi.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763347003 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.