Odp: Muzyka - 18/07/2006 07:48
Co to za utworek leci w Dissie tedego 3 Korony, gdzieś od 3 min. 50 s. ?? Odrazu ten na końcu też chciałbym wiedzieć domyslam się, że to Papa Dance ?
Ma ktoś ta piosenke co leciała w tle reklamy Love Parade na Vivie?
Chyba wykonawca był The love committete ale nie jestem pewny. Takie dość ostre dzwięki
Jeżeli ktoś to posiada to czy może mi wysłać na maila - [email protected]
Odp: Muzyka - 09/08/2006 19:34
Szukam piosenki nie znam tytulu ale wiem ze leci na esce mniej wiecej tak ona leci sempre nonia bora sa chyba jakos tak i spiewa to jakas dziewczyna z gory dzieki
Szukam piosenki nie znam tytulu ale wiem ze leci na esce mniej wiecej tak ona leci sempre nonia bora sa chyba jakos tak i spiewa to jakas dziewczyna z gory dzieki
Jerry Ropero & Denis The Menace presents Sabor feat. Jaqueline-Coracao (Club Mix).mp3
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Jerry Ropero & Denis The Menace presents Sabor feat. Jaqueline-Coracao (Club Mix).mp3
Swietny kawalek , a ja szukam Polskiej piosenki ktora zaczyna sie wolno i potem jest coraz szybciej niepamietam jak leci ale chyba jakos tak ---wszyscy sie bawia nananana znowu cos tam i nananana
Niezly rebus ale naprawdwe niemoge skojarzyc slow a melodie mam caly czas w glowie
Odp: Muzyka - 09/08/2006 20:59
- DMX - LORD GIVE ME A SIGN
- Bobby Valentino - Tell Me (remix ft Lil Wayne)
- Bomfunk MC's - FreeStyleR
- Marie Serneholt - That's The Way My Heart Goes
- Onar - Historie
- Sean Paul - Temperature
- [Snap VS Run DMC] Rhythm is a dancer 2002 CLUB MIX
- Mbrothers - TreBles ..
- September - Satelites
- Pakito - Living On Video (Radio edit)
- Plummet - Damaged ( Remix Trance )
- Tede - Jakby Jutra Miało nie być
- Bob Sinclar - Rock This Party
- C-BooL & Adam B. - Second nature
- Beatnick vs Loituma - Leva's Breaks
- DNA Gal - Moc Budzić Świat
- ALLEGRO_Feat_LV-Someone_Else
- Eamon - How Could You Bring Him Home
- Kalwi & Remi - Imagination
- The Buddhist Monks - My spirit flies to you
- XSS feat. COOLIO - peepshow
Swietny kawalek , a ja szukam Polskiej piosenki ktora zaczyna sie wolno i potem jest coraz szybciej niepamietam jak leci ale chyba jakos tak ---wszyscy sie bawia nananana znowu cos tam i nananana
Niezly rebus ale naprawdwe niemoge skojarzyc slow a melodie mam caly czas w glowie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.