Odp: Legia - 05/11/2009 08:53
Bardzo dobry artykuł , miło że są jeszcze porządni dziennikarze na tym świecie którzy nie boją sie przeciwstawić poprawności politycznej. Ostatnio gazietka koszerna była oburzona brakiem reakcji komentatorów canal+ , którzy podczas relacji ze spotkania nic nie wspomnieli o "skandalicznym" zachowaniu S.Ciekawe co pracownicy agory zrobią po przeczytaniu tego tekstu.
Może Legia przegrała bitwe ale wojna trwa!
Ostatnio edytowany przez: eM, 5 listopada 2009, 09:00 [2 raz(y)]
Odp: Legia - 05/11/2009 09:39
Juz niedlugo konflikt z iti moze przejsc na skale ogolnokrajowa, nowym członkiem rady nadzorczej ekstraklasy został frajer miklas... cos czuje ze zacznie sie gruba walka z kibicami w calym kraju... brak slow.
Odp: Legia - 06/11/2009 10:36
Ja pierdole....oni chyba nigdy nie byli na meczu pilki noznej. Znawcy sytuacji Legii i polskiej pilki. Wlascicieli iti czyt. komunistow uwazaja za bohaterow.... zenujace
Odp: Legia - 06/11/2009 15:47
jak to jest, niby TVP miała pokazywać najciekawsze mecze ekstraklasy, taki mecz jak dzisiejszy Wisła- Legia powinni więc puszczać...
Odp: Legia - 08/11/2009 18:52
a teraz wszyscy potępiający "jeszcze jeden" mają okazję zobaczyc jak spontanicznie w TVN pamięta się o Zbigniewie...yyyy.... Janie...Wejnerze...Wejcharcie
...a tu minitransik od "prawdziwych" który w zamierzeniu miał być chyba bardziej podkurwieniem Legii aniżeli wyrazami wspólczucia (tak ja to przynajmniej odebrałem)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.