bylem na koncercie raz dwa trzy i powiem tylko tyle: lepiej w chacie sei slucha
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Muzyka - 02/05/2006 11:34
Wczoraj bardzo dobry koncert O.S.T.R. ! Ogólem gruby melanż i mozna było spodkac duzo znajomych ! Dawno tak sie niebawilem jak wczoraj w gryfinie . Pozdrawiam obecych i do zobaczenia może w środe !
no ale po co robic dwie konkurencyjne imprezy? na dodatek w regionie w ktorym malo co sie dzieje:/
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Muzyka - 12/05/2006 16:25
Siemka mam pytanko wiecie moze kto jest wykonawca i jaki jest tytul poisenki leci w przerwie meczu czesto i przed meczem pare razy śpiwea ja jakas kobieta a slowa cos takiego ,, evert time .. tu gou " cos takiego fajna piosenka !!!
Odp: Muzyka - 13/05/2006 13:57
Mam pytanko ostatnio przed meczem leciała piosenka cos tam ooo maria Ona tez leci w reklamie nike z brazylią co sie modlą w szatni z góry dzieki
W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
Odp: Muzyka - 17/05/2006 08:48
Pono - Pierdole to - kawalek przekozacki. Idealny zeby sie odstresowac, odciac troche od problemow, zdystansowac sie plus naprawde dobry technicznie. Polecam!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.