Odp: Muzyka - 15/04/2006 21:36
zna ktoś tytuł piosenki co na sam koniec meczu jak ludzie wychodzili puścili ją.... wpadła mi w ucho ale za cholere nie zanuce ;]
Odp: Muzyka - 16/04/2006 11:24
Wczoraj w radio słyszałem jakiś taki hip-hop polsko-francuski czy coś takiego. Słyszałem tam głos z WWO, wie ktoś może jaki jest tytuł tej piosenki?
Odp: Muzyka - 18/04/2006 10:29
Wie ktoś może co to za piosenka w klimacie Gregorian (albo to Gregorian) co na początku leci śpiew jakby z kościoła a potem w tle lekki głos kibiety ? Czasem w radiu leci...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Wpadl mi wczoraj w rece mixtape Tedunia "Wypijmy za blendy"....jak dla mnie kocur! bardzo goraco polecam
Sieeeaaahhh
Nie jest zly ale za malo blendow.. 3/4 mixtape'u za bardzo osluchane z wczesniejszych produkcji ale Macu juz zapowiedzial ze niebawem mixtape z samymi blendami! Tyle ze niebawem to w WJ niewiadomo jak dlugo-juz dawno miala byc plyta Kolcza nowa Tedego nowa kolekcja Wielkie Jol Codziennie IV Buhh i moznaby tak wyliczac bez konca
Odp: Muzyka - 23/04/2006 18:08
Poszukuje zespołow Rockowo Punkowych może mi ktoś coś polecieć ? Chodzi mi o muzyka podobnej do tej co gra Blink 182 i Yellowcard
* Szukam cały czas czegoś ale coraz cieżej znaleźć cos co można słuchac
ramones, uk subs, the misfits, bad brains, dead kennedys, the clash, rancid, sham 69, the exploited, buzzcocks, biohazard(to juz hc, ale warto), broken bones, die toten hosen,
a z polskich to: 1125, syndykat(te dwie to tez hc), dzieci kapitana klossa, farben lehre, proletaryat, tzn xenna, cool kids of death
tego posluchaj a nie jakies shitowe nowe badziwie jak simple plan
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.