Odp: Muzyka - 24/02/2006 15:52
Bez Cenzury-Reprezentuje siebie, kozacki kawalek,wie ktos moze kiedy bedzie plyta Bez Cenzury albo moze ktos ma na kompie
Odp: Muzyka - 26/02/2006 10:40
Najczesciej grane kawalki w dyskotece w Wiedniu dodam ze jeden z naliczniej odwiedzanych klubow
01. Scooter – Hello!
02. 666 + DJ Bonito – Atención
03. Tiësto – Ur
04. The Boy Rackers – Bla Bla Bla
05. Klubbdriver – Move Your Feet
06. DJ Klubbingman Feat. Trixi Delgado – Love Message
07. Special D. – Here I Am
08. Cascada – How Do You Do
09. Jan Wayne – Time 2 Fly
10. Andrew Spencer Feat. Pit Bailey – I’ m Always Here
11. Hi Tack – Say Say Say (Waiting 4 U)
12. Chriss Ortega & Thomas Gold – LOV
13. Global Deejays – Stars On 45
14. Roger Sanchez Feat. GTO – Turn On The Music
15. Mylo – In My Arms
16. Tocadisco – You’re No Good For Me
17. Mylo vs. Miami Sound Machine – Doctor Pressure
18. D.O.N.S. Feat. Technotronic – Pump Up The Jam
19. Mastervoice Lipm – Electrica Salsa
Ostry "7" - mistrz. Nie sądziłem, że Adam wyda coś lepszego niż "Jazz w wolnych chwilach"...myliłem się.
'Jazz w wolnych chwilach" to byl chyba jego ostatni udany projekt(oczywiście oprocz pierwszej płyty).
Reszta to jakiś bełkot.Chłopak chyba udzielał sie za duzo zamiast nagrać coś porządnego.Jego ostatnie kawałki to tylko rymy dla rymów.
Dlatego tez jakos nie mam przekonania do jego nowego albumu choc jeszcze go nie slyszałem(oprocz singla który lata na 4fun tv)
Ostry "7" - mistrz. Nie sądziłem, że Adam wyda coś lepszego niż "Jazz w wolnych chwilach"...myliłem się.
'Jazz w wolnych chwilach" to byl chyba jego ostatni udany projekt(oczywiście oprocz pierwszej płyty).
Reszta to jakiś bełkot.Chłopak chyba udzielał sie za duzo zamiast nagrać coś porządnego.Jego ostatnie kawałki to tylko rymy dla rymów.
Dlatego tez jakos nie mam przekonania do jego nowego albumu choc jeszcze go nie slyszałem(oprocz singla który lata na 4fun tv)
promo 'O robieniu bitów' jest naprawde zajebiste, podobnie jak płyta, chodz mam wrażenie że są jakieś wypełniacze na niej..
Najczesciej grane kawalki w dyskotece w Wiedniu dodam ze jeden z naliczniej odwiedzanych klubow
01. Scooter – Hello!
02. 666 + DJ Bonito – Atención
03. Tiësto – Ur
04. The Boy Rackers – Bla Bla Bla
05. Klubbdriver – Move Your Feet
06. DJ Klubbingman Feat. Trixi Delgado – Love Message
07. Special D. – Here I Am
08. Cascada – How Do You Do
09. Jan Wayne – Time 2 Fly
10. Andrew Spencer Feat. Pit Bailey – I’ m Always Here
11. Hi Tack – Say Say Say (Waiting 4 U)
12. Chriss Ortega & Thomas Gold – LOV
13. Global Deejays – Stars On 45
14. Roger Sanchez Feat. GTO – Turn On The Music
15. Mylo – In My Arms
16. Tocadisco – You’re No Good For Me
17. Mylo vs. Miami Sound Machine – Doctor Pressure
18. D.O.N.S. Feat. Technotronic – Pump Up The Jam
19. Mastervoice Lipm – Electrica Salsa
no fajnie sie dowiedziec czego tam sluchaja.... Special D no no no
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.