a najlepiej jakbys wrzucil na jakis megaupload to kazdy by sobie spokojnie sciagnal
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
kupilem plyte dvd z koncertem DJ TIESTO 3 godz swietnej muzy no i te efekty bajer
na plycie jest 31 utworow plus dodatek z dziesiecoma
serdecznie polecam acha koncert na stadionie
to pewno Tiesto in Concert na stadionie w Arhnem
co do Visualizacji to polecam filmiki z Qlimaxu, moze muza nie jest zbyt madra, ale visuale bija wszystko
kupilem plyte dvd z koncertem DJ TIESTO 3 godz swietnej muzy no i te efekty bajer
co do Visualizacji to polecam filmiki z Qlimaxu, moze muza nie jest zbyt madra, ale visuale bija wszystko
Jak to muza niezbyt mądra ? Kazdy ma inny gust. W tej chwili obraziłes wszystkich tych ktorzy słuchaja Hardstylu.Zastanow sie nastepnym razem co piszesz, a co do Opraw wizualnych na swiatowym poziomie można zaliczyc imprezy z cyklu Sensation White czy Black także polecam a już nie wspomnę o Trance Energy czy Mayday gdzie pobawic sie przychodzi min. po 40 tys ludzii. pzdr
Jak to muza niezbyt mądra ? Kazdy ma inny gust. W tej chwili obraziłes wszystkich tych ktorzy słuchaja Hardstylu.Zastanow sie nastepnym razem co piszesz, a co do Opraw wizualnych na swiatowym poziomie można zaliczyc imprezy z cyklu Sensation White czy Black także polecam a już nie wspomnę o Trance Energy czy Mayday gdzie pobawic sie przychodzi min. po 40 tys ludzii. pzdr
Dobrze powiedziane! Porto uwazasz sie widze za wiekszego mistrza od Tiesto to chyba musze zaczac chodzic na Twoje koncerty. Rzuc info kiedy jakis bedzie to wpadne. (Mam nadzieje ze stac mnie bedzie na bilet).
Avelyn i Krzysiek_89 dostaliście odemnie to co miałem wysłać?
doszlo, dzieki
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Dobrze powiedziane! Porto uwazasz sie widze za wiekszego mistrza od Tiesto to chyba musze zaczac chodzic na Twoje koncerty. Rzuc info kiedy jakis bedzie to wpadne. (Mam nadzieje ze stac mnie bedzie na bilet).
o co ci chodzi powiedzialem swoje zdanie i tyle chyba w naszym kraju jest wolnosc slowa, wiec kazdy moze wyrazac swoje opinie. Co do Hardstylu to sam lubie posluchac kilka kawalkow Biomechaniki, czy setow Luny, ale wiekszosc innych artystow jest...... slaba.
Co do Tiesto to nie uwazam sie za mistrza od Tiesto gdzie ja to napisalem Sam to chyba wymysliles.
A co do opraw to Lysy zgadzam sie z toba Sensation, Trance Energy kapitalne Eventy, ale Qlimax chyba wygrywa, polaczyc muze z Sensation White i oprawe z Qlimaxu...... SHOCK
Ludwig von Mises
Odp: Muzyka - 21/02/2006 10:05
Jak ktoś ma jakies kawałki honoru lub Konwisty i miałby chęci to mógłby mi wysłać na maila: [email protected] bo za duzo piosenek tych kapel nie ma na necie.Mam tylko Konwista88-Biały honor, biała duma Honor-urodzony białym Legion-Legiony Polskie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.