Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - 01/03/2008 18:57
Z dnia na dzień jeden głos będzie miał coraz mniejsze znaczenie procentowe... Trzeba przyspieszyć głosowanie i dogadać się z Gdynią. Dobrze by było żeby wszystkie strony reklamujące Nas i ich, reklamowały oba miasta na raz. Sądze że najbliższe 2,3 dni będą decydujące, potem głosy będą miały coraz mniejszy odsetek procentowy.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
zgadza sie. fajnie byloby dogadac sie z gdynia ale cos chyba nie mozemy:/ gdybysmy glosowali na siebie wzajemnie juz dawno bylibysmy na 1 i 2 miejscu....u mnie tez na o2 limit kont wyczerpany:/ w soomie dzis 40 glosow oddalem
taipei poszedl juz chyba spac takze czas ich gonic z quebeciem bedzie duzy problem bo kiedy oni spali niewiele udalo nam sie odrobic:/ swoja droga jestem ciekaw ile osob codziennie na gdynie glosuje...
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - 01/03/2008 19:25
najgorsze jest to ze jak juz ktos dostanie info o glosowaniu to zaglosuje raz a potem juz uj kladzie:/ raczej tylko niewielki odsetek osob oddaje po kilkadziesiat (kilkanascie) glosow dziennie; gdynia po prostu umiala sie zmobilizowac...
chyba akcje z gg trzeba sobie na razie darowac bo kto mial sie dowiedziec to i tak juz wie a poza tym jak ludzie maja wlaczona opcje 'nie pokazuj wiadomosci od nieznajomych' to szkoda czyjegos wysilku...trzeba zakladac nowe konta i slac glosy ale chyba potrzebujemy wsparcia z kraju bo sami mozemy nie pociagnac:/
Musimy cos zrobic, bo jesli tak pojdzie to skonczymy na 3 miejscu a tego nikt nie chce:/
chyba akcje z gg trzeba sobie na razie darowac bo kto mial sie dowiedziec to i tak juz wie a poza tym jak ludzie maja wlaczona opcje 'nie pokazuj wiadomosci od nieznajomych' to szkoda czyjegos wysilku...trzeba zakladac nowe konta i slac glosy ale chyba potrzebujemy wsparcia z kraju bo sami mozemy nie pociagnac:/
darować, o czym ty piszesz? trzeba wykorzystać wszystkie możliwe przekazy do końca
nie napisalem ze w ogole ja sobie odpuscic...pewnie ze wszystkie mozliwe przekazy tylko teraz faktycznie trzeba sprobowac z wrzucaniem infa po innych forach
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - 01/03/2008 19:48
A co ze stronami Pogoni,czemu nie ma na nich banerow mowiacych o glosowaniuDuzo osob odwiedza strony wiec jakis procent ludzi mozna przez to zyskac,a i na stronach Legii mozna bylo by umiescic banery zeby glosowali na nas.
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - 01/03/2008 20:00
dzisiaj sobota mi się nudzi to zorbie z 50 kont na o2 widzę ze co chwile 0.1 więcej oby tak dalej i oby Gdynia przyhamowała ;] dobrze by było jak by w Szczecinie i Gdyni głosowali na dwa miasta ale to wiadomo he heeeeee heeeeeeeeeee
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763346868 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.