Odp: Muzyka - 02/02/2006 17:41
Posiada ktoś, albo zna jakiś dobry program do robienia podkładów, jak macie linka to podajcie ... konkretnie mi chodzi o muzke hh... z góry dzięki
Odp: Muzyka - 02/02/2006 18:23
wixa? jak najbardziej tak. Co sobote zakladam biale rekawiczki, gwizdek obowiazkowo, pol sztuki w kichawe i hulaj dusza do 7 rano w lokomotywie. super zabawa
Odp: Muzyka - 05/02/2006 21:25
Mam pytanko juz tu kiedys było ale szukam i cos znaleźć kurde nie moge a wiec jaki jest tytuł tej pisoenki co leci po golu ? z góry dziekuje za odp
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
Kojazysz pewnie Boogie town w Soho?..No to Boogie juz nie bedzie...za to jest Gin&Juice..Jest to impreza hip-hop'owa, na ktora zapraszani sa goscie (ostatnio byl Pan Duze Pe, teraz bedzie Numer Raz)...klub Strefa (byla Scena)
Te Boogie bym zlikwidowal, podobnie jak i ludzi chodzacych na ten skandal. Krok ciagnie sie po ziemi, na szyi 2kg lancuchow. Jak widze takich osobnikow to mnie skreca w srodku. To miedzy innymi przez tego typu zbiorowiska i bale gimnazjalne lokal Sohowitz stracil na swojej renomie.
nic dodac nic ujac mam identyczne zdanie... zreszta strefa to kolejny klub dla gimnazjalistow,ten virus zwany "gimnazjum" rozprzestrzenia sie na kolejne lokale :/ ze szkoda dla prawdziwej mlodziezy do ktorej sie zaliczam
Napiszta mi o koncercie Hardiego. Co, gdzie i kiedy ? Dzieki
w skrocie
Zagrają:
- HARDY HARD www.hardy-hard.de
- JORDAN www.clubsoundrecords.de
- Xirus
- Cherry
- Daniel Stetting
- Novy
- Marcel White
- Perry
- Dr. Robo
Te Boogie bym zlikwidowal, podobnie jak i ludzi chodzacych na ten skandal. Krok ciagnie sie po ziemi, na szyi 2kg lancuchow. Jak widze takich osobnikow to mnie skreca w srodku. To miedzy innymi przez tego typu zbiorowiska i bale gimnazjalne lokal Sohowitz stracil na swojej renomie.
W pewnych kwestiach sie z Toba zgodze...co prawda nie przez to ze przez skate'ow padlo soho bo
1. Ta impreza byla tylko raz w miesiacu i na poczatku byla naprawde udana
2. Na normalne imprezy (cotygodniowe) nie wpuszczali w takich spodniach
Ale napewno zgodze sie co do gimnazjum...na poczatku w Strefie mialo byc to samo(rozmawialem z jednym z "kumatych" hehe), mieli robic przesiew przy wejsciu co im sie chyba nie udalo bo widzialem tam kilka dziewczyn(ek) z mojego osiedla ktore napewno 18 roku zycia nie maja...Osobiscie nie mam nic do tego jak ktos ma np. 17 lat (a wyglada np na 20) i pojdzie i bedzie sie bawil lepiej od kogos kto ma tych lat 20 a najebie sie jak szpadel i bedzie robil burdy...chodzi mi o to ze dla mnie wiek nie ma znaczenia ale ludzie kurwa zachowajmy chociaz pozory.Moze nie wygladam na swoje 19 lat ale jak widze ze wchodzi przede mna dziewczynka, za ktora by mnie pewnie zamkneli i sobie normalnie wchodzi do klubu a mnie pytaja o dowod to dziekuje. Dlaczego tam ide?Bo uwielbiam bawic sie przy tego typu klimatach i zadne malolaty mi tego nie zepsuja..
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Muzyka - 08/02/2006 23:12
Posiada ktoś jakieś sety ze śpiącego Neurona ?
Prośba też o podanie tytułów oraz wykonawców dobrych kawałków drum`n`base.
Odp: Muzyka - 08/02/2006 23:36
Wybiera sie ktos na Metalmanie do Katowickiego Spodka? Ja wiem ze to juz nie te czasy, ale moze ktos jednak jedzie?
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.